Українська Манітоба
-
Банально можна витрачати менше, а заробляти більше. Ну і клімат будь-який на вибір.
-
Так гуляйте. Ви мабуть ще не в Канаді? За рік часто бачу ці висери яка погана Канада і як гарно де не де інше. Кожен вибирає для себе сам. Але скажу, що мені і в Україні ще до війни, гуляти по району вночі то був той ще екстрім. Наркомани та гопніки. Так, що я до цього бомонду в Вініпезі швидко звикла 😆
-
До речі, район поло парка вважається небезпечним, в мене колега там живе, їм на парковці постійно комусь вікна вибивають в машинах, в нього з березня було вже десь 5 випадків
-
В мене дома в Одесі, постійно машинам колеса знімали, та номерні знаки, щоб потім шантажувати прийшлих), так що для мене тут норм в Вінніпезі
-
Айдахо, Бойсі ціна за +- норм будинок 150К баксів, якщо поторгуватися
-
Тим більше, що канадська страховка хоч і безкоштовна, але не врятує тебе, якщо є якась невідкладна проблема. Або чекаєш, або платиш шалені гроші.
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Податки менші, зарплати вищі, ціна на нерухомість менша, ціна на життя менша.
-
У Брендоні ціни на житло думаєте нижчі, ніж у маленькому містечку Айдахо? Тим більше, що Айдахо це ще не найгірший штат
-
А ви не будьте імігрантом, а будьте американцем