Українська Манітоба
-
Ви порівнюйте столицю штату, а не малі міста.
-
Айдахо, Бойсі ціна за +- норм будинок 150К баксів, якщо поторгуватися
-
Хаха. Яка ціна на нерухомість? Ви подивіться галімий Фарго, там ціна за будинок вища, ніж у Вінні.
-
Тим більше, що канадська страховка хоч і безкоштовна, але не врятує тебе, якщо є якась невідкладна проблема. Або чекаєш, або платиш шалені гроші.
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Податки менші, зарплати вищі, ціна на нерухомість менша, ціна на життя менша.
-
Міф. Добрі райони дуже дорогі, школи дорогі, мед страховка дуже дорога. Щоб нормально себе почувати у США, потрібно мати зарплату $150К на сім'ю з 3 осіб.
-
навіщо приватна? немає гарних звичайних?
-
Я не знаю, чи ви колись були в США, я там часто буваю по роботі. Тому знаю, що пишу. Особливо у південних штатах ціни на нерухомість високі. У містах США ціна на нерухомість також є прив'язка до приватних шкіл, які коштують 20-30К на рік
-
У Брендоні ціни на житло думаєте нижчі, ніж у маленькому містечку Айдахо? Тим більше, що Айдахо це ще не найгірший штат
-
То й то. Порівняйте Вінніпег і Мінніаполіс чи Атланту.
-
А ви не будьте імігрантом, а будьте американцем
-
100%. Люди пишуть, але в реальності не розуміють, що знати роботу в США це великий челкндж, до іммігрантів там ставляться як до другого сорту.
-
Не треба туди їхати. У мегаполісах всюди великі проблеми
-
То й шо?
-
100%. Не знаю чи хтось бував по містах в США. Смішно коли люди не знають про що говорять. Лос Анджелес чи Детройт - кримінал, наркомани, та безхатчики
-
Майже нереально знайти паблік скул, щоб була ок у великих містах.
-
Мені що Манітоба, що Монтана дуже подобаються, але Канада новий дім і крапка.
-
Але не хочу більше сперечатися, бо тут грає велику роль і моя особиста думка, а якихось сталевих доказів я не маю.
-
Я ніколи не був у США, але там є багато друзів з усіх точок. Дуже часто досліджував ринок нерухомості, і не тільки на Зілло чи Рілторі. Там вона точно дешевше, ніж у Канаді. Тим більше, що в США різний клімат, і можна жити як в тропіках, так і пустелі чи лісі. Автівки дешевші також.
22 Jan 2023, 08:02
56521/238916
3 minutes ago