Українська Манітоба
-
Ні, це не так. Я вже колись писала, що коли мій лікар запідозрив у мене дуже серйозну хворобу, то всі аналізи і обстеження мені зробили МИТТЄВО, і МРТ, і КТ і ще якісь там радіонуклідні обстеження, і біопсію і всі діла. Під «миттєво» я маю на увазі в той же день передзвонили з центрів де роблять МРТ оцевсе і такі «призначаємо вам аройнтмент на завтра. Що значить «ой вам завтра на роботу ж»? Нас нііпьот, ваш лікар сказав що це urgent». А якщо проблема НЕ невідкладна, то так, чекати можна довго. Як я на візит до трихолога чекала чи рік чи два, вже не памʼятаю 😂
-
Рейти прямопрорційні до облікової ставки, дорожчі гроші - вищі рейти, банки заробляють тільки свій % з цього всього кіна. Дивлячись на банкопад в США, то ФРС десь мала б пригальмувати,а Канада як правило наслідує політику США.
-
Зараз 5-6%, деруть банки безбожно!;)
-
Анна, але все обійшлось, все добре?
-
Ми майже закінчили renovation і в мого генератора ідей (чоловік🥰) є в планах продавати… Стає питання що купляти… бо мортгідж рейт вже не 1.6%…
-
Розумію вас, плюс до того мені так не хочеться знов переїжджати…знов це все пакувати, як згадаю…бррр😖 Тому може пройде йому ця ідея 💡 десь боком😆
-
Та звичайно! Якби займався тількі renovation, але ж є ще і основна робота.. Кому хочеться в свій day off ще махати молотком, красити, підлогу робити…🤭
-
Так то ж зимою переважно починають, літом завжди часу нема… хочеться більш на природі час проводити… але то кому як виходить звичайно 🤗
-
Манітоба то не рай на землі . Наприклад в Альберті, в тому ж Калгарі , з офісною роботою для жінок простіше . Та і інші провінції по умовам праці є кращі ,звісно Манітоба теж гарна провінція, але не найкраща по рівню життя , та трудовому ринку , сюди левова частка людей ідуть за pr .