Українська Манітоба
-
Теж саме , була астма та алергія , в Канаді усе пропало назовсім
-
Вам можуть порадити в самій аптеці
-
Привіт, скажіть будь ласка, консул буде приймати в приміщенні UNF?
-
Дякую дуже😍
-
🙂Дякую
-
Вітаємо, Александр Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
@weswestern та @AnnaKWinn ваші діти точно їздять вініпежскіми автобусами? 🫣😁 Чи може private? Шуткую…
-
І моя мама, як волонтерила в UNF минулої весни/літа їздила туди автобусом. Ото прям туди, в саму «клоаку» безхатьків. Нічого з нею не траплялось )) Бачила кілька разів людей явно «під вєщєствами» на вулиці біля UNF, але цим людям на неї було пофіг. Нє, ну теоретично хтось з них міг би накинутись на бабцю, але хз, нікому вона не була потрібна )
-
В мене так з горлом, я думав воно в мене хронічне, в Канаді перестало так часто боліти 😏
-
Доброго дня срочно здається квартира ! Portage 2187 возле парка Assiniboine ! 1045 дол ! Всю мебіль продаю якщо зацікавить звертайтесь !
-
Даремно ви так про автобуси , це не секрет , що по даунтауну на 15,16,18 катаються різні люди . Я бачив з ножем каталися неодноразово , бійки , погрози і т п . Так що шанс є побачити шоу ,і досить великий ,якось бачив жіночку з дитиною(українку) , так вона від шоку і страху ледь не ревіла . Іронізувати з цього таке собі .