Українська Манітоба
-
Вітаємо, Александр Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
@weswestern та @AnnaKWinn ваші діти точно їздять вініпежскіми автобусами? 🫣😁 Чи може private? Шуткую…
-
І моя мама, як волонтерила в UNF минулої весни/літа їздила туди автобусом. Ото прям туди, в саму «клоаку» безхатьків. Нічого з нею не траплялось )) Бачила кілька разів людей явно «під вєщєствами» на вулиці біля UNF, але цим людям на неї було пофіг. Нє, ну теоретично хтось з них міг би накинутись на бабцю, але хз, нікому вона не була потрібна )
-
В мене так з горлом, я думав воно в мене хронічне, в Канаді перестало так часто боліти 😏
-
Доброго дня срочно здається квартира ! Portage 2187 возле парка Assiniboine ! 1045 дол ! Всю мебіль продаю якщо зацікавить звертайтесь !
-
Даремно ви так про автобуси , це не секрет , що по даунтауну на 15,16,18 катаються різні люди . Я бачив з ножем каталися неодноразово , бійки , погрози і т п . Так що шанс є побачити шоу ,і досить великий ,якось бачив жіночку з дитиною(українку) , так вона від шоку і страху ледь не ревіла . Іронізувати з цього таке собі .
-
Хеллоу еврібаді! Може хтось теж стикався... Короче кажучи отримав 24 травня у Торонто - ворк перміт до кінця дії старого паспорту(на 2 роки та 5 місяців) хоча візу поставили в новий.. Ну це ще не вся проблема принтер працював погано то трохи погано пропичатав мені ворк перміт в деякіх місцях... Офіцера запитав він відповів що все окей бро😭 я з дупу і побіг далі на літак... А зараз сиджу вже в другому Canada service і намаюся отримати на цей супер ворк перміт син намбер... Короче кажучи хто стикався з гарячою лінію та ircc з цих питань? Як довго та як краще? Я б в загалі краще злітав з Вінні та назад до Торонто до того офіцера бог з тим квитком на літак.. Але скоріш за все я туди не зможу попасти чи так не можна робити... Хто що знає буду вдячний! Дякую!!!!
-
В мене більше позитивне відношення ніж іронія…
-
Можливо залежить від маршруту… не хотіла нікого образити… виходить такій собі дуже великий контраст можно зустріти в Вінніпезі…в одному автобусі можуть не дай Боже порізати а в другому діти їздять… Сама була пару разів в автобусі в Вінні з дитиною, не бачила нічого такого, можливо повезло…🤷♀️
-
Бо в Україні вони загнані «у підпілля» правоохоронцями та небайдужими власниками крамниць, наприклад. Їх шманають, проганяють, можуть і побити, тощо. Тобто вони є і в Україні, просто ви їх не бачите в такій кількості, вони не на поверхні суспільства. А тут бомж - це теж людина, з правами і свободами. Як просто пересічний житель міста я б, мабуть, була «за» щоб їх не бачити, але з точки зору здоровʼя та правової орієнтації суспільства в цілому я скоріше «проти». Просто майте на увазі, що в Канаді оце так воно є. І якщо для вас бомжі - це критичний фактор (у всіх свої пріоритети), то значить не їдьте в Канаду, вам тут буде погано.
-
Але в нас вони якось всюди потрішки, а тут стайками якось ходять😀
-
А чи можна молодшу дитину 7 р. залишати з старшим 12р. самих вдома? Чи гуляти разом без дорослих? 🧐
-
Чи є тут фронтент девелопери які хочуть завтра на хакатон з п’яниці по неділю. Є гарна ідея, треба тільки ще одні Вмілі руки, які готові три дня повеселитись з кодом та виграти 10 тисяч доларів.
-
Залишати можно… гуляти невпевнена, мої гуляють…