Українська Манітоба
-
Хеллоу еврібаді! Може хтось теж стикався... Короче кажучи отримав 24 травня у Торонто - ворк перміт до кінця дії старого паспорту(на 2 роки та 5 місяців) хоча візу поставили в новий.. Ну це ще не вся проблема принтер працював погано то трохи погано пропичатав мені ворк перміт в деякіх місцях... Офіцера запитав він відповів що все окей бро😭 я з дупу і побіг далі на літак... А зараз сиджу вже в другому Canada service і намаюся отримати на цей супер ворк перміт син намбер... Короче кажучи хто стикався з гарячою лінію та ircc з цих питань? Як довго та як краще? Я б в загалі краще злітав з Вінні та назад до Торонто до того офіцера бог з тим квитком на літак.. Але скоріш за все я туди не зможу попасти чи так не можна робити... Хто що знає буду вдячний! Дякую!!!!
-
В мене більше позитивне відношення ніж іронія…
-
Можливо залежить від маршруту… не хотіла нікого образити… виходить такій собі дуже великий контраст можно зустріти в Вінніпезі…в одному автобусі можуть не дай Боже порізати а в другому діти їздять… Сама була пару разів в автобусі в Вінні з дитиною, не бачила нічого такого, можливо повезло…🤷♀️
-
Бо в Україні вони загнані «у підпілля» правоохоронцями та небайдужими власниками крамниць, наприклад. Їх шманають, проганяють, можуть і побити, тощо. Тобто вони є і в Україні, просто ви їх не бачите в такій кількості, вони не на поверхні суспільства. А тут бомж - це теж людина, з правами і свободами. Як просто пересічний житель міста я б, мабуть, була «за» щоб їх не бачити, але з точки зору здоровʼя та правової орієнтації суспільства в цілому я скоріше «проти». Просто майте на увазі, що в Канаді оце так воно є. І якщо для вас бомжі - це критичний фактор (у всіх свої пріоритети), то значить не їдьте в Канаду, вам тут буде погано.
-
Але в нас вони якось всюди потрішки, а тут стайками якось ходять😀
-
А чи можна молодшу дитину 7 р. залишати з старшим 12р. самих вдома? Чи гуляти разом без дорослих? 🧐
-
Чи є тут фронтент девелопери які хочуть завтра на хакатон з п’яниці по неділю. Є гарна ідея, треба тільки ще одні Вмілі руки, які готові три дня повеселитись з кодом та виграти 10 тисяч доларів.
-
Залишати можно… гуляти невпевнена, мої гуляють…
-
Так, по закону можете залишати. Але на ваш розсуд, чи вже ваша 12р дитина доглядати за молодшою. At age 12, your middle years child is now legally old enough in Manitoba to stay at home by himself or care for younger children or siblings. However, the decision to allow your child to stay home alone or care for other children is up to you. http://www.manitobaparentzone.ca/parent-or-caregiver/middle-years-children/learning-responsibility.html#:~:text=At%20age%2012%2C%20your%20middle,children%20is%20up%20to%20you.
-
Згоден, але і бомжі різні бувають. Один посміхається, звертається до тебе Mr. і просить пару копійок, а інший… з правами і свободами веде себе під речовинами не адекватно кидаючись на людей.🤷♂️ І я хлопчик 95+ кг обходжу їх десятою дорогою, щоб не нарватись на такого та не хлопнути його😅 і в кращому випадку не бути депортованим.
-
Ті що змагаються з автодорожніми знаками самі себе індетіфікуют і рідко хто до них підходе anyway, я з такими працюю і вони живуть в свому світі і як правило безобідні. Якщо боятись когось то це тихонь, їх важко ідентифікувати може бути хто завгодно з натовпу you never know…
-
Давай