Українська Манітоба
-
Ой а де можна глянути😅😍
-
У мережі полетіло про вузьких, що вдячні вагнеровцям за Бахмут. Хочу познайомити вас із цими, залитими клеєм, мізками. Знайомтесь Максимус Бугуєв та Тетяна - Бугуєва (Фадєєва) Maximus Buguiev and Tatiana Buguev (Fadeeva) У 2017 році купили будинок за $366К у місті Auburn, штат Вашингтон, де й проживають досі. Ось повна адреса: 29401 39th Ave S, Auburn WA 98001
-
Основна діюча речовина в цитрамоні - парацетамол. В Північній Америці парацетамол називається ацетамінофен (Acetaminophen). Його легко можна купити в драг маркеті
-
Такий прікол сьогодні в Долорамі був : Чувак набрав собі товару , взяв все в руки пішов на касу ,касир дав йому пакет ,він поскладав , і не заплативши вийшов ,всьо ) Людина взагалі не подавала ніяких признаків ) Продавщиця обматюкала його ,на тому все закінчилось ) Долараму грабувати ,це як Копійочку в Україні 😂😂😂
-
😏😏😏😏
-
також думаю що і інші компоненти теж можна купити окремо
-
ну як мінімум один з інгрідієнтів можна купити :)
-
я коли в'їжджав в Канаду то завіз штук 50 цитрамону з собою. І ще мішок різних ліків. Ніяких претензій до мене не було. А щодо відправки посилкою - хз
-
Мене коли накриває на погоду, то не допомагає взагалі нічого, тільки адвіл подвійну дозу, щоб трохи біль заглушити 😔 Та й раніше такі речі, як цитрамон, були як мертвому припарки. Невелика порада, часто трігером стає банальне обезводнення, тож пийте водичку частіше. Тут це ще актуальніше через сухий клімат.