Українська Манітоба
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1749cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзвонiть. С тваринами можно.
-
Користувач BorisoCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Привіт! Пропоную варіант житла для дівчини. 8 червня звільняється кімната в будинку, недалеко від університету Манітоби. В кімнаті є ліжко з матрасом, столик і стілець, які залишаються в кімнаті після від’їзду + є гардероб. Кімната на основному поверсі, де живуть ще 2 студентки університету Манітоби, тому ванна і кухня спільна. Ціна на місяць 550$ включно з комунальними послугами та інтернетом. В кімнаті жила я майже рік, скарг немає. Я виїжджаю 8 червня зранку, тому пропозиція відкрита.
-
Сьогодні ходила в МРІ у якості моральної підтримки, чоловік складав knowledge test. Каже, що переклад жахливий, у деяких питаннях/відповідях неможливо здогадатись, що взагалі мали на увазі. Питання до тих, хто складав російською: чи кращий там переклад, чи така сама ситуація? Англійською такий обсяг йому ще заважко.
-
Перші два - надзвичайно дорогі
-
Підкажіть, будь ласка. Не можу зрозуміти, як оплатити оформлення закордонного паспорта перед візитом до консула. Підкажіть, будь ласка
-
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка, як можна замовити баки для сміття? До 311 неможливо додзвонитись(
-
Дякую
-
У відділені свого банку попросіть зробити вам "money order" та скажіть їм сумму, та ще скажіть, що отримувач платежу – «Consulate General of Ukraine in Toronto», або якщо це інший який приїхав до Вінніпегу, то його вкажіть, я точно незнаю чий цей консул приїхав.