Українська Манітоба
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, хто робив новий паспорт для дитини до 12 років в Консульстві Торонто: скільки ви платили за розгляд заяви? На сайті написано, що консульський збір не стягується.
-
Якій жах, не можно до злодія в магазині підходите якщо побачили крадіжку… В нас в суперсторі були 2 чоловіка security завжди вдягнуті в цивільний одяг як звичайні люди, коли бачила крадіжку дзвонила по внутрішній лінії до хлопців і вони вже тим займались, якщо людина вийшла з магазину і не заплатила… Ну і police department в нас відразу за суперстором! Пів хвилини і вони на місці! 🫡
-
Можливо ще грає роль що з вашої мінімальної зарплати не будуть вираховувати нестачу по магазину/крадіжку і т.п.
-
Вже в чаті десь було... там треба платити тільки 53CAD, дітям молодше 16 років. Ось джерело: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-molodshe-16-rokiv
-
На ці вихідні буде відбуватись щорічна подія Open Doors Winnipeg, де багато історичних будівель та місць відкривають двері і проводять екскурсії. Дуже рекомендую, особливо для тих хто любить історію або хоче дізнатись більше про місто. Усі екскурсії безкоштовні. Повний список тут doorsopenwinnipeg.ca
-
Ви особисто платили 53 Дол. в Консульстві? Ось через цей текст я і питала: "За оформлення закордонного паспорта особі до 16 років консульський збір не стягується. Натомість стягується збір лише за розгляд заяви-анкети. Сума консульського збору становить 53 кан. дол." Тобто сума консульського збору 53 Дол; сума за розгляд анкети невідома. Але якщо просто треба заплатили 53 Дол, то окей.
-
Це було 2 роки тому. І так я робила особисто money order на двох своїх дітей, це 106CAD. Можливо щось і змінилося, якщо є сумніви, пишіть їм на імейл. Коли я писала, то вони не швидко відповідали, але все ж таки відповіли. І також я їм дзвонила у Торонто, коли в мене були запитання.
-
А де подивитися відоси?;) В Dollar Tree в нас security не було так само як і в Tim Horton то за $1.25 чи medium double double ніхто не буде воювати!
-
Ось доречі в імміграційному чаті t.me/uccmb тільки зробили пост про консула, і там є імейл на який звертатися якщо є запиання.
-
Дякую! Я і писала і дзвонила. Проходять тижні...а відповіді на листи немає.
-
Користувач BorisoCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Есть хорошая св..") не відповідає мові правил чату.
-
О я чомусь думала що то політика у всіх однакова - не лізь до крадіів… Тут ви праві нема різниці чи то $1.25 чи $125, своє життя дорожче! Бережіть себе❤️
-
Відоси тут десь викладали. Щодо «ніхто не буде воювати»: ще раз наполягаю - в 99.9% воювати чи ні буде залежати від політики компанії. Якщо є політика «не лізьте до крадіїв», то ніхто не буде воювати ні за $1.25, ні за $125. Якщо такої політики немає, то тут можливі варіанти, що персонал полізе зупиняти крадія. На жаль.
-
Добрий день, підскажіть будь ласка,де можна відправити посилку в Україну і скільки це приблизно коштує) дякую