Українська Манітоба
-
У Америці — так. Міський транспорт для бідних
-
біля 4 місяців рахуючи від подачі заявки у консула до отримання нових паспортів на руки
-
Купіть собі машину, не будете такого бачити ніколи
-
У доньки 300 дол , а у чоловіка 680 дол, у нього складні лінзи
-
У "нас" не можна собі на середню зарплату сім'ї дозволити купити гарну машину, платити ренту за непоганий дім чи апартман, і ще й відкладати гроші. Тут така поведінка нікого не бентежить, тому що така поведінка тільки у бідних та знедолених людей.
-
Я дуже рідко бачу, щоб солідна людина влаштовувала безлад десь у магазині. Тільки знедолені чи ті, хто на велфері сидять
-
Ну як сказати, такоє собі. То зрозуміло, що тут таке відбувається, бо за це не штрафують. Але з іншого боку, якщо я цього знедоленого пикою в його ж гівно запхаю, то поліція, скоріш за все, за мною приїде. І не дуже хочеться спостерігати, як ще якесь знедолене дістає своє багатство зі штанів і махає ним на весь автобус - реальний досвід мій. Ніби себе знедоленою й не почуваєш, але є часом необхідність автобусом іздити, а у дорослих дітей тим більше. Тому дійсно напрягає і, звісно imho, до демократії то жодного відношення не має. Бо через таких гімнюків страждають інші люди.
-
В Америці дорівнює. У Манітобі за 2020 середній дохід на сім'ю це 90К КАДів, тобто 71К чистих. Це ~6000 на місяць. На такі гроші можна собі взяти у лізинг шикарний автомобіль, і виплатити за рік спокійно. Можна знімати крутий дім, ще й за дітей платити. Аби тільки був розум фінанси нормально менеджити. В Україні на середню зарплату можна собі за рік купити дирявий Ланос, жити у хрущовці чи муравійнику, їздити на маршрутках з бидлом бухающим, і дивитися на втомлену пику людей довкола.
-
чи то 60
-
44 це ж їде до U of M?