Українська Манітоба
-
Для того, щоб усіх таких перевиховувати, треба найняти більше поліцейських, більше установ для відлову, більше інфраструктури і грошей на освіту. Це проблема суспільства, вирішення якої це pyrrhean victory (перемога, за якої переможець зазнав нищівних втрат). Неможливо вирішити це. Краще навчіться завжди мати гроші, купіть машину, і забудьте про автобус.
-
Хто знає, шо таке credit memo в транзакціях😒 ?. ( Додаток CIBC)
-
Та звісно. Канада взагалі набагато гірша країна для життя, якщо ти без мізків і любиш бухати сильно. У Європі центральній і платять більше таким, і житло дають непогане, і тепло там. Але попри всі недостатки Канади тут просто в мільйон разів краще, ніж звідки я приїхав. А головне, ти сам маєш на руках усі інструменти для свого збагачення і будування свого життя. Працюючий суд, мало корупції...
-
Значить виповнив. Дякую за пояснення
-
Да складно, в Україні легше знайти щось нормальне ніж столовку. А тут таке вреження що в Крим 97 повернувся🤣🤣🤣
-
Думаю, що з тим ніхто й не сперечається, тому так багато людей сюди і їде. Та одне не заперечує інше. От можу лише про свою ситуацію говорити. Ви кажете - купіть машину. Я маю машину, але моя повнолітня дитина, наприклад, не має прав ще, лише теорію здала. Іздить на роботу в даунтаун, я іі возити не можу. Маршрути якраз ті, де найбільше знодолених. Ситуація зміниться найшвидше лише через пів року, коли вона зможе на права здати. І то це означатиме, що машина буде одна на всіх, принаймні поки. Тобто який період часу, причому довгий період, ти змушений користуватись громадським транспортом і миритись з тим, що неможливо зайти в криту зупинку зимою, бо там вже знедолені. Це не бідкання, це факт. І мені здається, що про це якраз треба говорити вголос, можливо тоді уряд шукатиме хоч якісь часткові вирішення того питання . Вода камінь точить.
-
В Канаді права можна отримати в 15.5 років, що всі і роблять
-
Гарна новина для батьків 👶🇺🇦новонароджених україночок і українців в Канаді! Уряд України дозволив дистанційно подати документи на призначення допомоги при народженні дитини. Раніше жінки, які народили дитину за кордоном, могли лише після повернення в Україну отримати допомогу. Необхідна була фізична присутність, щоб особисто звернутися до органу соціального захисту населення. ВАЖЛИВО❗️ Термін звернення за допомогою становить 12 місяців після народження дитини. Наразі передбачено можливість надсилання заяви та документів про народження дитини до органу соціального захисту населення в Україні для цього необхідно: ✅відкрити рахунок в банку для соціальних виплат (такий рахунок можливо відкрити віддалено без необхідності особистого відвідування); ✅заповнити заяву про призначення допомоги при народженні дитини (форма заяви за посиланням: zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0145-23#Text); ✅до заяви додати видані компетентними органами країни перебування і легалізовані в установленому порядку документи, що засвідчують народження дитини; ✅надіслати засобами поштового зв’язку заяву та документи, що засвідчують народження дитини до органу соціального захисту населення за своїм зареєстрованим (задекларованим) місцем проживання (перебування) в Україні. Орган соціального захисту населення, до якого буде надіслано заяву та документи, здійснить призначення допомоги. Належні кошти будуть перераховані на особовий рахунок, відкритий в банківській установі. Термін звернення за допомогою становить 12 місяців після народження дитини.
-
А стучатися до самоврядування нуль сенсу
-
Да тут майже всюди на кухні не дуже таке враження, в нас макдональдс майже як операційна чистий, а тут…. Але буду сподіватися що нормальні заклади є та будуть тільки відкриватися нові. Велике місто, попит повинен бути, не усім же продукти з долларами виносити🤣
-
Ну треба було раніше потурбуватися цим. Якщо що, то я їзжу сам на автобусі або веліку. Поки не буду спроможен мати авто, ось таке покарання.