Українська Манітоба
-
Приєднуюсь до питання
-
Де написано що це група для мешканців Манітоби? Це група для українців які живуть, або планують їхати до Канади
-
Всюди добре, де нас нема :)
-
Вітаю! А де сьогодні ялинка, в якому парку?
-
Якщо ви нікуди не виїжджали, то чого ви сидите тут і жалієтесь. Це група для жителів Манітоби. І так тут є проблеми, і з безпекою також. То що людям не звертати на це увагу, бо ви сидите в бомбосховищі. Моя мама також сидить в бомбосховищі, то я повинна закрити очі на неадекватів і наркоманів через то.
-
Не всім дають йти в окопи, військомат просто каже : як буде потрібно ми вам позвонимо
-
Ще я вам не доповідала чому я виїхала до Канади, я ж вас не питаю, чому ви не в окопах, чому замість вас інші чоловіки гинуть і стають каліками?
-
Я нікуди не виїжав, знаходжусь в Україні. Пишу за для того аби не нили люди, які знаходяться за тисячі км від домівок, де їм дали фін допомогу, можливість працювати і жити, що їм лячно їздити в автобусі з бомжами, що в маку може прилитвти піднос , що поліція не реагує на наркоманів. У нас пів країни в "бомжах", бо у багатьох вже немає ні домівок, ні роботи, і у маку може прилетіти не піднос а 500кг авіабомба
-
А чого не лишилися в умовно спокійній Україні?
-
Точно не скажу
-
Де саме..?
-
Я зараз тут
-
Бачив вчора в валмарті
-
Я ж написав легально, без криміналу:)
-
в даунтауні. закладки. 👍😁
-
freshco?
-
Можливо хтось знає де можно знайти у вінніпезі хлебці?)
-
Знову тривога в УКРАЇНІ русня довбана, клята, скажені тварини, щоб їм ні дна, ні покришки.
-
Я не розумію для чого ви це пишете, для того щоб виправдати свій власний від’їзд з України чи що? Справжні чоловіки з України не тікали, якщо ви хочете почути мою думку. І всі мої родичі чоловічої статі знаходяться в Україні включаючи мого рідного сина.
-
Таки да, вся Україна
22 Jan 2023, 08:02
5701/240256
about an hour ago