Українська Манітоба
-
В нас ліфта нема, то ж мої сусіди тільки коридор обпісюють. Ну ви ж розумієте що за домашніх тварин беруть ще один депозит такий же як за вас не просто так? Ну й те що якщо ви не даєте псу лаїти вночі не означає що сусід не закриватиме її просто на балконі аби йому менше мішала. Ви може і хороші господарі тварині би були. Але тут діло в статистиці. Зазвичай якщо є тіарини - то на них постійно хтось жалується на шум, щось гризуть, щось обсикають. Хтось виводить в туалет прямо під двері на вулицю і не прибирає бо «він вважає це норм» і тд
-
Чесно? Ніколи у житті не стикалася Інша мова - діти Ось це, де дійсно ад Кричать , стукають у двері та інше Але я ставлюся з розумінням Просто вірогідність , що собака буде так себе поводити така сама, що господар буде волає пісні о 3 ранку. Тобто, на все це є Поліція. Але зараз суперечка не про те У мене питання конкретне , як лендлорд у якого десяток обʼєктів , вирішує де можна з тваринами , а де ні . Ось і все
-
Hey , I have ukrainien driving license since July 2019 I exchange it here in Manitoba If i buy car how much insurance i have to pay every month?
-
У нас всю зимку одни з мешканців будинку вигулювали свого великого собаку на балконі. Був жовтий сніг під балконом та льодик жовтий намерз на балконі, але лендлорд так їм ніхрена за це і не зробив :D Собаки які помічають кути у нас в магазині - теж по декілька за день.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, проплатили на пошті консульський збір ( money order), чи можна його відмінити і повернути кошти?🤔
-
Доброго вечора, групо. Можливо, хтось підкаже, як діяти. Із відучора маємо проблему із шумом та вібрацією вдома. Маємо якийсь прилад, розміщений ззовні квартири, але на стіні. Він не працював весь час, що ми тут живемо, поки не почалася спека. Живемо в кондо, біля інших квартир такого немає. Гул чутно через 2 зачинених дверей, вібрація відчувається через стіну. Як вчинити? Як правильно комунікувати із цього приводу із компанією, якій належить нерухомість? Завчасно дякую за будь-які поради
-
Дякую
-
Можна, тільки 7 чи 8 доларів не повернуть. Той що збір за оформлення.