Українська Манітоба
-
У нас всю зимку одни з мешканців будинку вигулювали свого великого собаку на балконі. Був жовтий сніг під балконом та льодик жовтий намерз на балконі, але лендлорд так їм ніхрена за це і не зробив :D Собаки які помічають кути у нас в магазині - теж по декілька за день.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, проплатили на пошті консульський збір ( money order), чи можна його відмінити і повернути кошти?🤔
-
Доброго вечора, групо. Можливо, хтось підкаже, як діяти. Із відучора маємо проблему із шумом та вібрацією вдома. Маємо якийсь прилад, розміщений ззовні квартири, але на стіні. Він не працював весь час, що ми тут живемо, поки не почалася спека. Живемо в кондо, біля інших квартир такого немає. Гул чутно через 2 зачинених дверей, вібрація відчувається через стіну. Як вчинити? Як правильно комунікувати із цього приводу із компанією, якій належить нерухомість? Завчасно дякую за будь-які поради
-
Дякую
-
Можна, тільки 7 чи 8 доларів не повернуть. Той що збір за оформлення.
-
Дякую, Карино. Реально жесть - дитина лякається, в мене око сіпається. Бо воно не весь час гудить, а починає зненацька, потім в ненацьк зникає
-
-
😂 так, але коли дивився помешкання, не підозрював про таке сусідство. Але я усе дитинство прожив біля залізниці.... тому мене це не бентежить... але ні в оголошенні, ні під час перегляду не слова про це небуло.... вже як заїхав зрозумів чому така ціна.... 😂😂😂😂
-
Прилад не знімуть, бо він швидше за все на весь поверх чи на будинок. Пробувати говорити із лендлордом, щоб запропонував іншу квартиру, якщо є у наявності. Це складна ситуація, така як, наприклад, починають реновейшн і весь день гудуть, і люди не можуть працювати з дому. Нажаль, у таких випадках тільки можна з'їжджати і шукати на свою квартиру саблет. Тенант бранч такі випадки не розглядає, бо це є у межах закону.