Українська Манітоба
-
Дякую, Карино. Реально жесть - дитина лякається, в мене око сіпається. Бо воно не весь час гудить, а починає зненацька, потім в ненацьк зникає
-
-
😂 так, але коли дивився помешкання, не підозрював про таке сусідство. Але я усе дитинство прожив біля залізниці.... тому мене це не бентежить... але ні в оголошенні, ні під час перегляду не слова про це небуло.... вже як заїхав зрозумів чому така ціна.... 😂😂😂😂
-
Прилад не знімуть, бо він швидше за все на весь поверх чи на будинок. Пробувати говорити із лендлордом, щоб запропонував іншу квартиру, якщо є у наявності. Це складна ситуація, така як, наприклад, починають реновейшн і весь день гудуть, і люди не можуть працювати з дому. Нажаль, у таких випадках тільки можна з'їжджати і шукати на свою квартиру саблет. Тенант бранч такі випадки не розглядає, бо це є у межах закону.
-
Дівчата та хлопці хто займається з вчителем англійською і має результати і може порекомендувати онлайн? Потрібно для подруги, бо я за свої 11р викладання тільки з дітками займалась, з дорослими інший принцип
-
Доброї ночі, можливо хтось знає, чи буде завтра speaking club у Осередку? Якщо так, то надішліть, будь ласка посилання на реєстрацію) Дякую!
-
Дякую
-
Тільки переклад
-
Там тільки переклад чи оригінал англійською + переклад?