Українська Манітоба
-
На рахунок найчистіших я б поспорила. Тут зіба крокодила бракує)))
-
The Red River has a false reputation of being very dirty and even dangerously toxic. This is due to its heavy sediment content making it look a dirty brown color. Winnipeg’s sewage system occasionally dumping into the river doesn’t help with that image either. A majority of people, when asked, will not eat fish from it, or even swim in it. This is a real shame. Testing has shown that although not perfect the Red River is not dangerous, or as filthy as many people believe. The water is considered ‘generally safe’ with no hazardous levels of contaminants. Ingesting a little of it while swimming, or eating fish from it is absolutely fine. If you can get past the misconception of it being ‘dirty’, there are so many places one can chuck a lure into this River and bring home supper. truenorthwilds.com/the-red-river/
-
Спорте) . Я свою думку нікому не навязую. Просто " цитата " з manitobafisheries.com . Я з тих людей, хто може в садку підняти яблуко , витерти об футболку і з'їсти 😁. На мої стандарти чистоти і стерильності не варто орієнтуватися
-
Як я сказала- якщо вони там лапають та їдять - це показник! Якщо лапаю та продають лише- аналізуєте. Тут є море гарної риби. І як мій знайомий з України сказав - у нас є обмеженна кількість спроб з'їсти щось хороше у житті. 40х 365 сніданків, а обідів та вечерь ще менше.
-
Туристична віза
-
Інколи можна і кудись поїхати щоб поміняти середу Увесь цей процес для когось це більше відпочинок , а жива риба ще і на смак інша , це як наркотик Мене батько підсадив на цій наркотік з дитинства, і тепер він в мене під домом, тільки іди і злови
-
Канадці мутанти😂
-
Купити все для рибалки, піти зловити, почистити , приготовити , це не так вже і просто, і коли є хоча б декілька причин чому б це не робити Чи розказувати чому ти так не робиш , це вже простіше Я спілкувався з канадцями , усі їдять рибу з ред рівер ті хто рибачать і все норм
-
У них? Мені здається це залежить від людини, а не національності або раси