Українська Манітоба
-
Бачила різні зими: холодні, недуже, сніжні, довгі, навіть були теплі… Як зазначили вище з авто всі мінуси відпадають, без авто з «правильним» зимовим одягом все модно пережити… Мій єдиний complain трохи довго тут зима 5-6 міс, але з часом ви звикнете… Потім будете літом жалітися, як я - дуже жарко 🥵😂
-
Хто як квитки до Канади дешевше брав? Тут ситуація, що з котом.
-
Друзі, хто скільки чекав Хелс Кард? Подали 1 травня, вже 4 тижні чекаємо. Чи це норм взагалі? Живемо с Стейнбаху.
-
Як вже написали вище, якщо влітку летіти, то найдешевший буде тільки виліт з Парижу/Дубліну. З багажем та твариною десь 700-900 баксів.
-
Неповнолітні громадяни не можуть самостійно розпоряджатися своїм майном. І взагалі, знаходячись за кордоном в будь яких установах потрібен лише закордонний паспорт. Внутрішній паспорт потрібен лише на території України. І там його отримати в будь якому відділенні ДМС набагато легше і дешевше ніж закордоном. Звісно, то ваше особисте діло, але я не розумію для чого проходити всі ці квести з чергами, записами, місячним очікуванням та конськими тарифами за послуги в ДП Документ, якщо можна все це зробити в Україні в рази легше, швидше і дешевше, і саме тоді, коли дійсно буде потрібен внутрішній паспорт?
-
Ого, я в шоці. Нам через місяць спливає термін медекзам....може і ми не дочекаємось....
-
Вибачте, а ви теж не з Вінніпегу?
-
Ще виникло питання, чи можна оформити Rent Assist без декларації про доходи. Мені написала представниця програми, що можна поза програмою EIA, а як на практиці?
-
Спокійно. Отримати ПР і в іншу провінцію переїхати. Але якщо є машина то все буде ок
-
Дякую за відповідь
-
В Україні точно війна?