Українська Манітоба
-
Неповнолітні громадяни не можуть самостійно розпоряджатися своїм майном. І взагалі, знаходячись за кордоном в будь яких установах потрібен лише закордонний паспорт. Внутрішній паспорт потрібен лише на території України. І там його отримати в будь якому відділенні ДМС набагато легше і дешевше ніж закордоном. Звісно, то ваше особисте діло, але я не розумію для чого проходити всі ці квести з чергами, записами, місячним очікуванням та конськими тарифами за послуги в ДП Документ, якщо можна все це зробити в Україні в рази легше, швидше і дешевше, і саме тоді, коли дійсно буде потрібен внутрішній паспорт?
-
Ого, я в шоці. Нам через місяць спливає термін медекзам....може і ми не дочекаємось....
-
Вибачте, а ви теж не з Вінніпегу?
-
В Україні йде війна, і обстріли кожен день. Свою дитину я туди не повезу, щоб швидше і дешевше зробити паспорт. Тому на данному етапі, залишається тільки їхати в Европу і робити усе там.
-
За кота не скажу, дешевших квитків не бачив, в один бік із валізою 23 кг та 8 кг ручної, з липня більше 1к € ціна
-
У нас теж через місяць спливає термін, то ми і вирішили вже їхати у Вінніпег, теж живемо в іншому містечку. Нам у готелі сказали, що багатьом людям не приходить нічого(
-
Спробуйте ще подзвонити їм. Ми так змінювали адресу: відправили все, довго чекали на картки. А потім подзвонили, запитати як там справи з нашими картками. Вони запитали всю необхідну інформацію і через кілька днів ми отримали картки
-
Ще виникло питання, чи можна оформити Rent Assist без декларації про доходи. Мені написала представниця програми, що можна поза програмою EIA, а як на практиці?
-
Спокійно. Отримати ПР і в іншу провінцію переїхати. Але якщо є машина то все буде ок
-
Дякую за відповідь
-
В Україні точно війна?
-
знову про поганих українців?
-
Забивайте пошук Google, там найнижчі ціни
-
Вибачте, а куди дзвонити?
-
В Україні життя не зупинилось) люди намагаються жити як жили раніше. Там кукуха може поїхати кожен день на нервах і стресі. Добре тут сидіти і розмірковувати, а ще трохи мабудь заздрити від того як відпочивають в Одесі , зовсім не так як у Вінніпезі😂
-
Чого поганих Українців? Ви будь ласка подивіться відео. У мене родич зараз на фронті.
-
А якого чорта ти тут ? Можливо якби ти був на фронті і не писав тут дурниць то війна бистріше закінчилась) Ми всі прекрасно бачимо , що на фронті і там у кожного українця з родини хтось є
-
уся ця критика з закордону нагадує відоме висказування - або хрестик зніміть, або труси одягніть.
-
Критика кого? Людей, які зараз живуть кожен день під бомбардуваннями? Чи патріотів в Канаді?
-
критика від закордонних патріотів тих, хто намагається жити в Україні.
22 Jan 2023, 08:02
57286/229882
4 minutes ago