Українська Манітоба
-
Діаспора взагалі така штука, що уникнути придурків складно.
-
Ну можу сказати, що вони не впарівають ведра зі свалки по 10к та безкоштовні дивани з маркетплейсу за 300 баксів у чатах😅
-
В канадських чатах дуже рідко переходять на особистості, кожен висловлює свою думку і поважають один одного;) Філіппінці «няшечкі» 🥰 вони напевно і сваритись не вміють, ну принальні серед тих яких я зустрічала і працювала;)
-
Стіки бувають на заправках, також на сайті iqos є локації магазинів. Але тут всі стіки однакові, смаків немає, різниця лише у кількості нікотину.
-
Доброго дня, шановне панство, тут є хто хотів купити пасс в провінційні парки на рік і ще не купив? Там $44.50 на 2 машини, може хтось бажає об'єднатись і отримати цей пасс за 22.25 на машину?
-
Наче можно, не бачу на сайті щоб щось про одну родину було
-
А так хіба можно було?
-
А це десь вказано, і можна знайти? Я насправді нічого порушувати не хочу, думав просто зекономити.
-
Ну та, на випадок якщо в вас в сім’ї 2 машини…
-
Там в заявці одразу 2 ячейки на License plate.
-
Я чомусь завжди думала це купляється на одну машину/сім’ю… Ну принальні ми так робили/робимо…
-
І як це можна перевірити, там же пропуск на машину а не на людину, якщо я правильно розумію. Я навіть не бачив як виглядає цей пропуск, там взагалі ім'я чи інша персональна інформація є?