Українська Манітоба
-
Такої херні не буде. Годі фантазій. Якщо є персональне бажання воювати, вас кайданками у канаді ніхто не тримає.
-
Так вірно. Теоретичний механізм такий - вручають повістку в Дії, ти не з'являєшся. Подають у суд, розшук, міжнародний розшук - запит на екстрадицію з країни перебування. Це близько року роботи.
-
Користувач ..., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Це 2300 та ще +..") не відповідає мові правил чату.
-
Вітаємо, Жанна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А яка на сьогодня % ставка +-?
-
тут рахуйте www.realtor.ca/real-estate/25463036/115-phoenix-way-winnipeg-aurora-at-north-point#view=calc
-
Курва хочу додому,там своє,без іпотеки.
-
у мене веріебл, 5.6%. Кожен місяць +$233 податок на нерухомість.
-
Жах.це 3000 що місяця,я в щоці
-
+ ленд трасфер
-
Я правильно розумію що 2300 щомісяця та ще плюс лендтрансфертах? Чи це 2300 вже з лендтрансфертах?
-
ставка від 4.6%. Податки приблизно 1.3% від вартост нерухомості
-
ви про податок?
-
ні, я думаю, що у цю суму ввійдуть всі комунальні також.
-
А хтось знає як порахувати скільки платити якщо іпотеке вже сплачена?
-
Короче якщо купляти житло за +-400.000 то це десь +-3200-3500 щомісяця тільки за іпотеки зі всіма виплатами.
-
+100-150 страховка щомісячно
-
Це треба мати від 8-10.000 після податків кожного місяця на родину ,щоб тут жити а не виживати
-
лендтрасфер не є податком, яки ви платите щорічно. Податкова база встановлюється кожних 2 роки.
-
і ще то дах пофіксити то вікна поміняти то фурніс скаже шо вже всьо. Ну і всім в родині тре мати машини бо іноді від будинка далеко йти до зупинки. Бути домовласником це дорого.
22 Jan 2023, 08:02
57403/230658
5 minutes ago