Українська Манітоба
-
Пост від Агента Shaw який мені промо дає. Кому цікаво пишіть, промо всій Канаді, ТІЛЬКИ ДЛЯ НОВИХ КЛІЄНТІВ. Але ці промо шикарні. Here are the current wifi tiers available and current PROMO pricing: FIBRE Internet 250 $45.00 per month for 24 months FIBRE Internet 500 $50.00 per month for 24 months FIBRE Internet GIG $60.00 per month for 24 months FIBRE Internet 1.5 GIG $65.00 per month for 24 months (this one comes with the new XB8 modem, really good for larger houses)
-
Користувач Solidprincipless, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Оце на 4 особи ..") не відповідає мові правил чату.
-
Та хай хоть Флеш фуд в Вінніпезі спасає трохи. В Калгарі був там є оптові магазини , огірки по 1 дол кілограм. Помідори по 2. Апельсин по 1 дол. манго Мексика ящик -10 дол. Олія sunflower- 10$ - 3 літри. Цибуля 5 кілограм - 6 дол. В’язка. Часник 1 кілограм - 7 дол. Тоже в’язка. Кукурудза була по 20 центів. Банан - 0.5 дол. Перець солодкий 3 дол кілограм. Але черга в магазин час і на касі час і арабів куча і гребуть мішками і цілі пікапи загружають іноді. Сік 100% а-ля як тут я бачив по 3.5 там по 1 дол. Але все то нічого, але сік був почти просрочка я це побачив. По овочам є відділ окремий де почти просрочка продається як на Флеш фуд - то там ящиками і на ящиках ціна помідори такі собі з виду- 5 дол ящик це кілограм 7 точно. І так все. Від солі до макарон. Макарони по 1 дол. Пачка. То і налог не платили. Та там він і так тільки 7% дуже низький
-
Кожне авокадо замотайте в плівку перш ніж в холодильник класти. Вони так довше зберігатись будуть.