Українська Манітоба
-
Передноворічне важливе питання Як в сібс скасувати переказ коштів. Підкажіть будьалска🙏 Весь час ті паролі забуваю(((
-
Якщо ви розрахувалися кредитною карткою, то ті транзакції можна без проблем відмінити, подзвонивши на гарячу лінію банку. Як людина, яка відпрацювала у банківській системі України понад 10 років скажу, що так, тут є певні недосконалості у онлайнбанкінгу та швидкому зарахуванні грошей, але всіх працівників банків перевіряють на предмет доброчесності. Наприклад, працівник не може просто так подивитися на рахунки того чи іншого клієнта, їхній телефон чи адресу. Всі ці дії мають бути підвязані під операцію. Тобто, я прийшов до банку, веріфікувався через термінал, і аж тоді працівник має право дивитися мій рахунок. В Україні такого не було, будь хто, хто мав доступ, міг дивитися всі персональні дані клієнтів. Сками є всюди, в Україні також дзвонили постійно від імені Ощаду чи Привату чи інших банків і намагалися витягнути дані. Тому будьте обережні та бережіть гроші. Всіх з Новим роком!
-
Там бомжи в автобусах?
-
Дуже доречне порівняння . А головне влучне . І надзвичайно етичне 👍.
-
Минає рік, і дні, і ночі, Щасливі миті і сумні.. Благаю, щоб в Новому році Ніхто не гинув на війні. Щоб мир прийшов в мою країну, Заколосилися поля, Щоб не снаряди, а зернини Приймала матінка - земля. Щоб всі були живі - здорові, Ніхто б не плакав, не хворів, Щоб не було ні сліз, ні крові, Ні злих і підлих ворогів. Під мирним небом України Сади вишневі хай цвітуть, А у закохані родини Лелеки діток принесуть! Останні дні старого року... Можливо, був він не такий... Тож хай добробут, мир і спокій Нам подарує рік Новий!
-
Класна пропозиція, от тільки 10 місяців часу навчання 😳
-
Як саме пропали гроші? Гроші йдуть з одного рахунку на іншій, не можуть просто зникнути. Маю припущення, що ваші знайомі розплачувались картою в інтернеті, та саме там був витік данних. В Україні банк відповідає за безпеку коштів на рахунку, якщо гроші "пропадають" не з вини клієнта - банк компенсує втрату. А як з цим у Канаді, може хтось стикався ?
-
Знаєте, в мене немає ніякого смислу вам тут брехати. Гроші зникли в людей і зникли після телефонного дзвінка з автовідповідачем. Банк проводив розслідування і гроші повернув. Чому для мене це важливо? Бо я клієнт цього ж банку і мені постійно поступають такі ж вхідні дзвінки з автовідповідачем. От і все.
-
Не факт, що все це один і той самий випадок насправді. Колись я працювала на вхідній лінії у одному українському банку і, господи, як часто зтикалася з "я нічого не робив воно саме по собі, о боже банк вкрав гроші". Кожен раз це було щось різне, коли з'ясовували у чому причина. І тільки десь у 2% дійсно мала місце технічна проблема або шахрайство.
-
Ще раз по колу)