Українська Манітоба
-
В магазині так,але в Миколаєві на городі безкоштовно,плюс у бабусь на городах та дачах все є я взагалі овочі та фрукти не купляв в Україні.
-
Але це тільки до 31 Травня. Не факт що акція буде продовжена Як що комусь треба, - звертайтесь, й буде вам інтернет від Shaw
-
У Sobeys за $10, дуже солодка та смачна
-
В Україні черешня 850-1200грн кг
-
Так,з такими цінами компот з черешні буде золотий
-
Фристоун топ,ціни в три рази дешевше на овочі та фрукти ніж у маркетах
-
Треба тут жити звикати... дома на дачі все літо жили
-
Без.
-
Всім привіт, я співпрацюю з міжнародною компанією, яка займається профілактикою та збереженням здоров’я. Продукція якісна, сама нею користуюсь: вітаміни, комплексні програми для очищення організму, колаген, питна гіалуронка, космецевтика. Також шукаю партнерів в свою команду, кого цікавить додатковий дохід чи хтось зацікавлений побудувати серйозний бізнес, який приведе до пасивного доходу з часом. Хто зацікавлений, пишіть в особисті повідомлення😊
-
Подивлюсь
-
це з доставкою?
-
Я обожнюю авокадо 🥑🤩! Але є нюанс!
-
Co-op
-
Все вірно , норм сири і ковбаса дорогі. Це факт. Тому купуємо м’ясо, а не ковбаси(
-
от щодо сиру і ковбаси то ціни десь такі а от яблука хліб і інші продукти в коопах/суперсторах не такі вже й дорогі.
-
Сорі 🙏, пропустила дискусію про відʼїзд/вʼїзд військовозобовʼязаних чоловіків з України/в Україну… В мене питання: якщо канадець українського походження поїде в Україну провідати старенького тата, є вирогідність того що з України не випустять? Я вже здогадуюсь яка буде відповідь… і недуже підтримую намір мого чоловіка…😔але цікаво хто має яку думку?
-
Та бляха😂 але я був в такому їх чи один чи два на весь Калгарі і треба на машині тому що ящики перти на горбу важко(((
-
Зайдіть в кооп,волмарт,собис,суперстор подивіться ціни на нормальний твердий сир а не на чедер та на нормальну ковбасу а не на сосиски по 5$за кг
-
Ні,це у калгарі. У вініпегу нема його
-
А э посилання?
22 Jan 2023, 08:02
57573/230598
28 minutes ago