Мені здається всі напочатках порівнюють ціни з українськіми, я теж порівнювала 🤭
Проходиш стадію культурного шоку і пізніше вже звикаєш до цих «непомірних» цін і вже не звертаєш увагу ;)
В Канаді також спостерігаю ріст цін за останній місяць (бо я купую продукти лише місяць поки що). А хто скаже, що з огірками? В півтора рази виросла ціна. Це міжсезоння може?
Завжди підсвідомо порівнюємо. Вчора говорив із швагром у Польщі, то там просто все дуже дешево, реально. Туди на шопінг треба їхати. Маю мрію відвідати Гданськ, от і можна буде пошопитися.
Тут вже декілька разів за останні місяці люди ділились досвідом , що картка переставала працювати після онлайн транзакції . А 21 сторіччя це десь за кордоном , тут поки що 1999-2000
Ось 21 сторіччя тільки у Китаю, гк , Японії та штатах. Нічого купувати не треба . Просто створив картку у кишені , там же закинув гроші за секунду - та через тап (nfc) сплачуєш за транзит .
Ну ось картка транзиту не працює , якщо поповнювати онлайн, задоволені не всі . Так що будемо сподіватися що продумується бюджет і може буде щось нове , але може полагодять онлайн поповнювання
Цікаво, чи є якісь механізми що до впливу на розвиток міста, щось типу створення петицій, чи ще щось?
Наприклад, щоб встановити світлофор, або зробити перехід, або тротуар?)) Просто цікаво)