Боже такі історії, читаю і від сміху уже живіт лопається😂😂😂 всі виграли а українець дурак не виграв тож давайте всі побіжимо і скинемось на цю лотерею 😂 піпец і так машин набрались в кредит давай ще і лотереї всі скупимо🤮
Тож я і пишу місцева розвлікуха від нудного життя в місті. Але не потрібно тут це рекламувати бо від цього тошнить. Надія на перемогу , Надія на виграш в лотерею, Надія на те що прилетять інопланетяни. Дожились до того що вже она Надія на лотерею 🤮🤮🤮🤮
Грайтеся на здоров’я) цьому може бути місце, не понятно для чого тільки тут реклама цього всого. Є купа інформації про це і різних площадок. Щоб зробити дураком українця який в 2003 році не купив лотерею і не виграв?
Такий собі гемблінг на мінімалках. Не залежить від життя у дирі або у мегаполісі , це розвага . Легальна , цікава для якогось кола людей . Ніхто нікого не змушує щось робити , окрім вас поки що )
Вас тошніт, то займетесь своїм здоровʼям ) ось мені особисто цікаво. Не сподіваюсь виграти Міліони, але виріти можно в щось , окрім в ЗСУ. Розвага , 20$ в місяць мені погоду не зроблять, але мати трошки надії на якийсь виіграш - чому б ні ?