Українська Манітоба
-
Гарні😍 вчора купила DKNY жіночі по $21.99 - 2 штуки 😆
-
В мене теж докопались, але до того, що договір не підписаний був (менеджер комплексу мені сказав, що не має права підписувати, чи щось таке), то я просто пішов в автопак і попросив закинути в особистий кабінет войд чек з банку, також надавав медичну картку. Більше питань не було 🤷♂ Причому я вже два тижні десь їздив по тимчасовим правам, а вони тільки схаменулися, що договір "не такий" 😃
-
Мені також ще тиждень тому видали тимчасові а сьогодні звонить і кажуть договір не підходить треба щось із цього: Hi MPI is requiring a new address document. The lease agreement is a roommate agreement and is not acceptable. MPI will accept an employment confirmation letter, utility bill (hydro, water, and cable TV, it does not include cell phone bill, nor bills for repair and maintenance. The bill must show your name and address, and all pages of the bill must be presented) and they may accept a guarantor declaration form that can be picked up in the office. Thank you, HUB International Но я приніс медичну карту і все норм....
-
Може хтось і хоче, але в більшості беруть звичайний роздрукований войд чек. В мене так було пару разів і в іншої людини теж, ніяких проблем.
-
Може, людський фактор
-
Два тижні тому мені довелося спеціально йти у банк, щоби отримати з печаткою 😉
-
Їм потрібно 2 документи для підтвердження Вашої адреси: health card i void cheque буде достатньо
-
Ні, вони хочуть з печаткою банку