Українська Манітоба
-
Продам Nissan Altima 2009р. Safety( сейфеті). Два комлеткти майже нової гуми, літня та зимова. Невелика іржа(рижики). 5500 CA$. (204)990-64-83
-
Так питання з заміною я вирішив, було перший раз договір та воід чек. Договір звернули, приніс медичну карту і все. Питання шо за такій договір сусідства і чому его не прийняли..... чим він відрізняється від звичайного договора ренти
-
може воід чек з онлайн банкінгу підійде?
-
@tanyshaaa_sh, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Сходи в інший мпі, візьми войд чек та хелз кард.
-
Да це я вже зробив. Мені цікаво чим відрізняється договор сусідства від стандартного ренти ось мій договір про сусідство.
-
Може хтось і хоче, але в більшості беруть звичайний роздрукований войд чек. В мене так було пару разів і в іншої людини теж, ніяких проблем.
-
Може, людський фактор
-
Два тижні тому мені довелося спеціально йти у банк, щоби отримати з печаткою 😉
-
Ні у мене взяли раздрукований з онлайн банку.
-
Їм потрібно 2 документи для підтвердження Вашої адреси: health card i void cheque буде достатньо
-
Gloria, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Ні, вони хочуть з печаткою банку
-
В центрі неподалік бібліотеки
-
То шо був mpi той що на півночі мейн стріт?
-
А у мене підійшов :D
-
Від мого договору оренди вони захотіли підтвердження від власника, тому я просто зайшов у банк і за 30 хв питання було вирішене
-
Да я не чего не розумію. Чим їм не сподобалось договір сусідства (це я як розумію проста субаренда)
-
Я так робив, приколів не було. Нікого попереджати про переказ не треба.
-
Були стандартні комісії згідно тарифів банків між якими робив переказ
22 Jan 2023, 08:02
57850/230973
about an hour ago