Українська Манітоба
-
Ну так Трохи не звично по декілька днів транзакції чекати А те що і розбиратися треба ага
-
Мене по банках і фінансовій системі підзадовбало інше - тупість роботи системи. Не завжди але час від часу зарахування дуже довгі. А ще нещодавно у батьків видали чеки зарахували на рахунки, через 5 днів гроші списали назад транзакція - return cheque-insufficient funds. Я ніби і розумію що це не провина банка але сама система це капец. Ти наче вже отримав гроші і все круто а потім тбац і їх назад стягнули, чек неактивний і йди розбирарайся що трапилося.
-
Ви впевнені на 100% відсотках в усіх співробітниках місцевих банків? І я точно знаю, що ті люди, в яких зникли гроші, ні з ким нічим не ділились. Єдина їх вина, що вони підняли трубку і увімкнувся автовідповідач. Все і через секунду з рахунку зникають гроші. Дуже надійний банк.
-
Та там не так, тут постійно шлють смс і дзвонять різні номери. Рандомний прозвон ботами
-
В надійних банках гроші не зникають в людей з рахунків. А тут це скоро буде масово. Я не встигла відкрити рахунок в банку, як до мене почали дзвонити якісь незрозумілі люди. Вмикають автовідповідачі, коли береш трубку. До речі в моєї знайомої так гроші і зняло.