Українська Манітоба
-
Ви впевнені на 100% відсотках в усіх співробітниках місцевих банків? І я точно знаю, що ті люди, в яких зникли гроші, ні з ким нічим не ділились. Єдина їх вина, що вони підняли трубку і увімкнувся автовідповідач. Все і через секунду з рахунку зникають гроші. Дуже надійний банк.
-
Та там не так, тут постійно шлють смс і дзвонять різні номери. Рандомний прозвон ботами
-
В надійних банках гроші не зникають в людей з рахунків. А тут це скоро буде масово. Я не встигла відкрити рахунок в банку, як до мене почали дзвонити якісь незрозумілі люди. Вмикають автовідповідачі, коли береш трубку. До речі в моєї знайомої так гроші і зняло.
-
Можливо хтось знає як можна подивитись які заводи фабрики чи склади є в тому районі де я живу?
-
Люди добрі поясніть будь ласка.) Вже неодноразово подорожую різними авіакомпаніями північної Америки. Завжди в правилах компанії написано: Можна багаж ( здаєм)+ ручна( з тособою в салон) . В якості ручної завжди з собою беру рюкзак. В процесі польоту бачу чимало людей які беруть з собою ( в якості ручної) також рюкзак+ ще якась невелика валіза. Питання : Так можна? 🙈 Чи це " як пощастить"? Чи це якесь негласне правило ? ( Право)