Українська Манітоба
-
Ні.
-
Там дадуть лиш інформацію. Лікарі і вчителі мають окремі державні установи які займаються легалізацією
-
Всім привіт. Попереду літо і проблема з садочками й школами стає ще більш актуальна. Тому на літній період я готова з радістю допомогти працюючим мамам і посидіти з Вашими дітками. Маю двоє своїх діток і можу ще взяти двох. І діткам разом веселіше буде, і Вам спокійніше. Маю child and abuse certificate, а також first aid certificate. За оплату домовимось. Кому цікаво, пишіть в приват. Район Garden City
-
Я сьогодні спілкувалась, мені сказали що Манітоба має гостру потребу в цих працівниках. Якщо є достатній рівень англійської то вони допомагають з навчанням, так це довго, але платять стипендію 16 за годину. Але за медсестер не знаю, казав за лікарів і вчителів. Але я б поїхала до них і спитала
-
Просто я знаю ситуацію у сфері освіти. Точно ніхто 16 на годину платити не буде. Це щось неймовірне
-
Доброго дня усім! 15 березня 2023 подав декларацію онлайн, податкова нарахувала мені певну суму повернення, я досі не отримав жодного конверта від них,однак моя дружина отримала уже два листа один з інформацієм про екологічні виплати другий з чеком. Я спробував зареєструвати CRA акаунт проте мені не вдається ні через банк ні через SIN вибиває Error. Моїй дружині зареєстрували CRA без проблем. ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА КУДА ЗВЕРНУТИСЬ І ЯК МЕНІ ДІЯТИ ДАЛЬШЕ?