Українська Манітоба
-
Я сьогодні спілкувалась, мені сказали що Манітоба має гостру потребу в цих працівниках. Якщо є достатній рівень англійської то вони допомагають з навчанням, так це довго, але платять стипендію 16 за годину. Але за медсестер не знаю, казав за лікарів і вчителів. Але я б поїхала до них і спитала
-
Просто я знаю ситуацію у сфері освіти. Точно ніхто 16 на годину платити не буде. Це щось неймовірне
-
Доброго дня усім! 15 березня 2023 подав декларацію онлайн, податкова нарахувала мені певну суму повернення, я досі не отримав жодного конверта від них,однак моя дружина отримала уже два листа один з інформацієм про екологічні виплати другий з чеком. Я спробував зареєструвати CRA акаунт проте мені не вдається ні через банк ні через SIN вибиває Error. Моїй дружині зареєстрували CRA без проблем. ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА КУДА ЗВЕРНУТИСЬ І ЯК МЕНІ ДІЯТИ ДАЛЬШЕ?
-
Ключ к деньгам или как эфирные масла влияют на доход! Для проработки чакр одним из элементов являются эфирные масла, у каждой чакры они свои, но не стоит считать что если для проработки денежной чакры, нужно применять можевеловое масло, бергамот, розмарин а так же лимон, апельсин, мандарин. То мы возьмём их все, искупаемся в этих маслах и сядем ждать пока миллионы упадут нам на голову НЕТ! Это так не работает, если кроме масел мы не делаем других проработок, то это будет просто ароматерапия🤷🏻♀️