Українська Манітоба
-
В надійних банках гроші не зникають в людей з рахунків. А тут це скоро буде масово. Я не встигла відкрити рахунок в банку, як до мене почали дзвонити якісь незрозумілі люди. Вмикають автовідповідачі, коли береш трубку. До речі в моєї знайомої так гроші і зняло.
-
Можливо хтось знає як можна подивитись які заводи фабрики чи склади є в тому районі де я живу?
-
Люди добрі поясніть будь ласка.) Вже неодноразово подорожую різними авіакомпаніями північної Америки. Завжди в правилах компанії написано: Можна багаж ( здаєм)+ ручна( з тособою в салон) . В якості ручної завжди з собою беру рюкзак. В процесі польоту бачу чимало людей які беруть з собою ( в якості ручної) також рюкзак+ ще якась невелика валіза. Питання : Так можна? 🙈 Чи це " як пощастить"? Чи це якесь негласне правило ? ( Право)
-
Як що ви не використовуєте в своєму повсякденному житті pivoting tables, вичурні презентації, та якісь супер навернути документи Word, то в 99.99% всі проблеми вирішє або Open Office, або Libre Office, яки вже тут згадували Едина проблема - поставити а надпштуваннях програми "зберігати як document word/exel/power point" Все інше ці абсолютно безкоштовні програми робять без проблем Успіхів