Українська Манітоба
-
Робота для зварювальників з підтримкою PR Локація: Pierceland, Saskatchewan Заробітна плата: від $27-$28 і вище на старт (за наявності сертифікату FCAW CWN) Обов'язки: Зварювання алюмінієвих та сталевих конструкцій методами SMAW (ручне дугове зварювання металевим електродом) та FCAW (дугове зварювання плавлячим порошковим дротом) Компанія надає підтримку в отриманні PR, і готує до проходження тесту FCAW CWN за відсутності діючого канадського сертифікату Надсилайте резюме на email [email protected] За деталями звертайтеся у WhatsApp +1 306 500 7807, або пишіть у ПП
-
Вітаємо, Bois Babaev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я розумію. Але я не бачу жодного негативу, якщо зацікавлений кандидат, який не може знайти роботу у Манітобі, побачить це оголошення і отримає роботу у сусідній провінції
-
😂Сподіваюсь допит почнеться з пісні: «крапива ти моя крапива!»
-
Вітаємо, Дмитрий Ванчиков! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Марк Самойлов! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ищу людей на удаленную работу 💰 Никаких денег на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под% Кого заинтересовало в лс👇
-
Прошу
-
Окіч, дяка❤️ Буду сьогодні пробувати відкривати Моно тоді
-
У моно все просто
-
Не пробував
-
Дяка, спробую. Приват такого не робить та?
-
Монобанк, якщо є