Українська Манітоба
-
Вітаю. Хтось знає, що за організація Pluri-Elles Manitoba? Франкомовна. Вже вдруге дзвонять за два останніх тижні і все просять доньку до телефону, якій всього 6 років, і яка не те що французькою не говорить, а англійською поки два слова не може зв'язати. При чому мій номер телефону вказаний, знають як звати доньку. Ніде її не зареєструвала, тим більше в франкомовні організації. Хтось стикався з ними?
-
Привіт, ви випадково не з українців Китаю?😅 фото дуже знайоме По суті - дяка, вже розбираюсь з Моно 🫡🤓
-
Комуняки та тоталітаризм , відсутність прав людини , свободи слова та демократії взагалі, відсутність брендів іноземних- а якщо вони і є, то в десять раз дорожчі ніж повинні бути. Відношення до іноземців під час корони(яка ще херачить там) - це у страшних фільмах навіть не покажуть(запаяні двері, заборона зайти у приміщення чи у транспорт, відмови у готелях і далі страшніше) Цензура та пропаганда з кожної дирки , шовинізм і відсталість та обмеженість місцевих .на час повномасштабного вторгнення майже до кожного , хто з українським паспортом або зайшли до дому або зателефонували місцеві поліцейські - та сказали завалити ротяки, сидіти мовчки, нічого не казати нікому про свою «ситуацію у країні» - або «пошкодуєте» . а так то так , розвинений дуже круто, багато чого класного . Зручненько подорожувати по Азії , китайськи гімно за копійки, яке тут шалених грошей коштує.
-
Доброго дня! В ПЕРШУ чергу звертаюсь до дівчат- жіночок!!!! Підприємству на якому я працюю потрібна одна особа на шліфовку виробів. Так як підприємства меблеве бажано мати уяву про що я веду мову! Работа не складна но трохи пильна. Чому дівчата або жіночки? Я думаю що мужики схаряться дуже скоро))) Оплата 15 на годину, но думаю на інтерв'ю можна просити....ХЕЙТЕРАМ ЗРАЗУ ВІДПОВІДАЮ: Я З ТОГО НІЧОГО НЕ МАЮ! ОСТАННЕ СЛОВО ПРИЙМАЄ ШЕФ КАНАДІЄЦЬ!!!! Бажаю Вам успіхів! Я розумію що прекрасній статі важче знайти роботу!! А, ледь не забув локація Gateway st. біля Canadian superstore!
-
Він, Олександр Денісюк
-
Ого, а деякі люді на Канаду жаліються що тут ще та «колонія» 🙃 А байк 🚲 жалко…☹️
-
Ну я ще додам , що жалілися би так у Китаю , то якщо б не відразу депортнули, то скоріш за всього наступна віза була б відхилена , а причин відхилення вони не зобовʼязані пояснювати . А там будь ласка на робочу візу кожні 6 місяців переподавайся (буває ще рік та два- але то більш з фантастики) .
-
Уточніть будь ласка адресу і назву підприємства, я би під'їхала з резюме