Українська Манітоба
-
Емігрувати в Китай то як?) единий шлях що я знаю , це померти , виріти у реінкарнацію , то переродитися китайцем ) громадянином Китаю неможливо стати . Є невеликий шанс отримати «грін карту» але її можно собі запхати туди , куди не світить сонце . Неважливо як круто та без акценту ви розмовляєте китайською- ви ніхто, звати вас лаовай, то едине що ви повинні - то повернутися туди , звідки приїхали 😂
-
Так так , баунті їли давно у Китаю ?) а шоколад будь який , окрім ферреро на лунарний новий рік? 😂 знайти можливо все, тут нема питань , таобао та магазини супердорогі у допомогу . але іноземні бренді опадотковуються додатково зверху, там десь була цифра до 70% . Мені було дешевше замовити той ж самий сераві з Канади , ніж брати з магазину на тмолл. Я мовчу вже що його у супермаркеті не буде взагалі . Напевно я все ж таки припиню , бо вже дзвонять з китайських номерів 😂 кому цікаво послухати мої скиглення - запрошую на першу зустріч «中国 survivor “ . Гарного всім дня, а я напевно вже поїду у сіцзянь, збирати бавовну 🌚
-
Це не сморід, це благородний запах комуністичної помийки 😂
-
Парфюми хоч є?
-
Користувач SamoillovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Є, але майже ніхто не користується , це щось не партійне , щось чужде . За дезіки насправді потіють і не воняють . Всіх не нюхав , звичайно, є такі що поруч стояти не можливо , але загальна картина така що дезіками не користується народ в цілому , і потом не воняють . В супермаркетах є Nivea , Axe - але ніхто з місцевих не знає що воно таке та куди та навіщо його мазюкати - ті хто попродвинутіше, використовують як парфюм , а не як щоденну гігієну .
-
Не країна, а казка. Вах яка😁
-
Так, тому не сподобався уряду і ніколи візу не отримаєш. Щось там десь і усьо ггвп, навіть якщо по правилам підходишь. Сказав два гендери тільки є, візу не отримаєш😂
-
В Польщі та в Канаді наскільки пам'ятаю так само можуть відхили і мають право не говорити чому.
-
Нууу є сміливці (? або скажені) які повернулись. З Торонто в Пекін 😅 дві пари поки знаю хехе
-
Не , ну кордон же відкрили , ізоляцію відмінили - можна і назад повернутися, гроші ж не пахнуть . Для мене це дико , вдихнути повітря свободи та повернутися у ведро з крабами . Але то напевно у генетичному коді , совок залишив якусь тягу у присмиканню