Українська Манітоба
-
Я не знаю, мені добре😅 Лікарі дуже проф, за ніц не плачу, все вчасно і на топ рівні. Не кажучи вже про всі плюшки як люди навколо відносяться якщо бачать що ти з пузяшкою 😁🥰
-
І тому «тут вагітним погано»? 🧐 Поодиноких хоррор історій можна знайти в будь-якій країні. Он перед війною буквально, на міському форумі Дніпра (я «динозавр», я там ще тусила 😂 ) жіночка, яку я знаю, розказувала що племіннику в пологовому в Дніпрі занесли якусь страшну інфекцію, уразивши мозок немовля до стану «овоч» тупо через немиті руки санітарки.
-
Щодо їх аргументів : 1. все дуже дорого (хз що якщо все іншюренс криє, навіть формули і памперси😅), 2. до лікарів не попасти (я на фемілі чекала рівно 13 годин як аплайнулась / до того не було), ОБ перший раз зайняв 3 дні, далі все по запису; 3. канадці дуже хамовиті і агресивні до вагітних(не знаю як контраргументувати, от чесно. І чому саме.. вагітним?😅), 4.народжувати дорого (теж дивно, іншюренс криє роди, навіть якщо ти їх хочеш вдома наробити - вони все з клініки везуть: тех, персонал) - все безкоштовно. І, нарешті, 5. Роди в Канаді не надають ніякого статусу (вибачайте, шо? Дитина отримує громадянство по закону землі автоматично. Китай, якщо вже на то пішло, навіть сертифікат народження видати нормально не можуть🤣). Тому я і кажу - для мене це «знайти привід» називається
-
Щоб нормально жити у великому місці , аренду - 6-12 тищ юанів (1200-2300$) їжа на двох рівня як тут ще тищ 6юанів, це без дорогих закладів . Тобто ще зверху 1500$ . Шмот, гульки , приколюхі ще штукарь десь (200$) .це десь 2500-3000$. Я не знаю дійсно де можно вижити на 500$ як ви кажете , таких рент нема в великих місцях вже років 5 .
-
Що санітарка тими руками робила щоб так вразити? В каналізації лазила та глистів гладила?😂
-
Санітарка виходить паралельно ще дантистом підробляє?😂
-
Я думаю, що в значення "вагітним погано" намагались внести всі мінуси, що десь крутяться біля цієї теми: дитина в Канаді дороге задоволення; гуляти з коляскою в центрі міста з такими ж мамочками; до терапевта не так просто попасти, як би хотілось (тобто, по будь-яких питаннях); без допомоги з дитиною важко; декрет короткий, а не сидиш до 5-6 років в ньому; і щось в тому роді.. Це таке, що по чатах бачила 😁
-
Я з Торонто якщо шо, тут в чаті загубилась бо вирішувала колись давно куди його податися😅 Але щодо родів - по всій Канаді лише гарні відгуки бачу 🤷♀️
-
Ну не знаю, я в Канаді родила, взагалі немаю нарікань… Всі коло тебе крутяться, хош знеболюючі - будь ласка! Хочеш ванну тепленьку будь ласка! Все чистеньке кругом. Єдине мені було трохи ніяково, бо я знаю і лікарів і медсестр які в мене пологі приймали, але то вже таке…не поїдеш ж в Вінніпег народжувати, де нікого не знаєш, поки доїхала, вже б і народила 😆
-
Зимою виглядає як діра
-
Скільки для вас нормальний декрет, і що є «короткий». Це, до речі, не від країни залежить здебільшого, а компанії і умов які обговорювались як «пакет» при підписанні контракту. Коли шукаєш роботу звертаєш увагу не лише на грос селері, а саме пакет зі всіма плюшкобенефітами. Принаймні я так роблю
-
В мене компанія пропонує від 3 місяців до 5 років. Але це компанія, не держава Це на їх рівні умови висувають Бо вони відповідають за ваше працевлаштування і зп 🤷♀️ Ну це логіка принаймні Якщо нелегал то можна забути про декрет, звісно Тому іт депендз