Українська Манітоба
-
Я з Торонто якщо шо, тут в чаті загубилась бо вирішувала колись давно куди його податися😅 Але щодо родів - по всій Канаді лише гарні відгуки бачу 🤷♀️
-
Ну не знаю, я в Канаді родила, взагалі немаю нарікань… Всі коло тебе крутяться, хош знеболюючі - будь ласка! Хочеш ванну тепленьку будь ласка! Все чистеньке кругом. Єдине мені було трохи ніяково, бо я знаю і лікарів і медсестр які в мене пологі приймали, але то вже таке…не поїдеш ж в Вінніпег народжувати, де нікого не знаєш, поки доїхала, вже б і народила 😆
-
Зимою виглядає як діра
-
Скільки для вас нормальний декрет, і що є «короткий». Це, до речі, не від країни залежить здебільшого, а компанії і умов які обговорювались як «пакет» при підписанні контракту. Коли шукаєш роботу звертаєш увагу не лише на грос селері, а саме пакет зі всіма плюшкобенефітами. Принаймні я так роблю
-
В мене компанія пропонує від 3 місяців до 5 років. Але це компанія, не держава Це на їх рівні умови висувають Бо вони відповідають за ваше працевлаштування і зп 🤷♀️ Ну це логіка принаймні Якщо нелегал то можна забути про декрет, звісно Тому іт депендз
-
Ви зараз будете сміятися, але санітарка сходила покакала і не помила руки. І всьо, занесла какашко-специфічну інфекцію дитині. я назву інфекції не памʼятаю (( Санітарка провину визнала, і главврач визнав, і всі вони плакали-голову попілом посипали, але вже всьо.
-
Рік або 18 міс. ви можете обрати якій вам краще строк підходе, але і виплати на 18 міс. будуть меньше
-
За 6 років повіситися можна 🤣🤣 Але моє імхо Який роботодавець буде зберігати за вами 6років позицію🫣 То утопія якась
-
Ні. В Вінніпезі досить гарні, сніжні і при тому сонячні зими. Якщо хтось не любить зиму як пору року, то це вже проблема цієї людини.
-
Ще додам в вашу копілочку: садочкі! Оце прям болюча тема…🫣
-
Тоді каКнада не для цієї людини😅Треба якісь кариби чи центральна Африка певно, південно східно Азія, латинська
-
Плодіться та розмножуютесь любі українці, тількі не з москолями😁
-
І не жити 💁🏼♀️😁