Українська Манітоба
-
Uber?
-
245 Smith Street
-
А можно швидко для не шибко умних, ось ця форма на кліматичні в все разом - то тільки поштою відправляти ? 🌚
-
Продаю vacuum ,працює чудово Ціна 30$
-
Точно, вибачте, дуже давно проходили Зараз виправлю
-
Мені не настільки погано, щоб я їхала з Канади)) Але мені здається дивним, те що тут не роблять досліджень на ранніх термінах вагітності. Спочатку мій лікар взагалі сказав, що тут єдиний скрінінг на 28-30 тижнях 😳, та я випросила раніше, на 20му. Наприклад, в Україні два скрінінги: на 12му тижні і на 20му. І більше можливостей якось вплинути на ситуацію, покращити якщо це можливо і т.д.
-
Отут список авторизованих клінік secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
замовив доставку бо треба хліб і воду. ну і чіпуху всяку на 35 баксів. привезли все крім хліба і води. разводняк
-
Думаю ж, де то я тебе бачила 👀
-
А по чему курсу рахуэ,Кад до грн
-
Не звернув уваги
-
я туди їжджу зранку по буднях з півночі Вінніпега можу підкинути
-
Poparide
-
Привіт, залишилось 3 шотландських прямовухих котики, 2 дівчинки та 1 хлопчик, за детальною інформацією пишіть в приват, котики вже вакциновані та проглистовані, ціна $800.
-
Є опція кинути в скриньку біля податкової. Онлайн подачі немає
-
🍇🍒🥑 Юля, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
800 $ то ціна за трьох?
-
За одного
-
Вітаю! Мамусі і татусі,котрі приїхали з дітьми молодшого шкільного віку до Манітоби і влаштовували діток до школи, питання до вас . Підкажіть, будь ласка,які документи з України знадобляться?
-
А табель успішності з України, особову справу, щеплення? Таке не потрібно?
22 Jan 2023, 08:02
58233/235946
about an hour ago