Українська Манітоба
-
Так це українська😂😂😂
-
Напишіть мені у приватні повідомлення
-
Привіт всім, можливо хтось шукає квартиру у Вінніпезі. Ми зараз орендуємо квартиру (1 bedroom), але плануємо повертатись в Україну тому шукаємо людей які зможуть арендувати її замість нас. Квартира гарна, з сучасним ремонтом, в гарному та спокійному районі, з тихими сусідами. В 5 хвилинах пішки є продуктовий магазин, магазин техніки, долорама. Також в 10 хвилинах пішки є Winners та Jysk. В будинку є підземна парковка. В квартирі є пральна машина, сушильна машина, посудомийка, мікрохвильовка та плита з духовкою. Ми платимо 1508$, але в цю суму входять всі платежі (інтернет також входить) окрім світла за нього платимо окремо. Якщо когось цікавить то пишить в особисті повідомлення, я вам надішлю фото та відео. Також в нас є основні меблі що потрібні для початку, то зможемо віддати їх зі знижкою.
-
На Франкфурт беріть мінімум дві години, німці прискіпливо перевірять ручну поклажу і аеропорт величезний, між гейтами ходить потяг, який треба чекати
-
Насправді досвід буває різним, добре що вам повезло, але я б не зміг так сказати про компанію яка в франкфурті не завантажила мої валізи у літак, білет з Торонто до Вінніпегу я через це втратив ( тому що поки в аеропорту Торонто все перевірили і відповіли що валіза залишилась у Франкфурті тому ніяких питань до них чи ейр Канади бути не може і треба напряму звертатись в лювтхансу, літак вже полетів ) дві ночі довелось ночувати в готелі в Торонто за свій рахунок поки вони відреагували на запит і передали валізу іншим рейсом ну і купувати новий квиток.... Після цього всього коли я подав запит на компенсацію зі всіма підтверджуючими документами з аеропорту , зі всіма квитанціями , вони два місяці розглядали цей запит,і прийняли рішення компенсувати мені 17 євро ! Які до речі по сьогоднішній день так і не були зараховані на рахунок....
-
І зв'язатись з живою людиною майже немає шансу, відповідає бот постійно
-
В них сайт погано зроблений ще і додаток. Все через одне місце
-
Громадо, порадійте зі мною, пережила здачу CELPIP;)12,10,10,11- але я себе після екзамени нижче оцінила🙃
-
А коли я подзвонив їм на номер то слухав музику поки не закінчились всі гроші які були на рахунку
-
Компенсація 17 євро смішна 😂
-
Так працюють усі авіакомпанії і всі гублять вантаж. Літак не буде чекати одну людину. Це ж не private jet
-
Скажіть, скільки коштує підключити інтернет додому, у Вінніпезі?
-
Я розумію що не будуть чекати, і не говорив про це, просто поділився досвідом як працює Люфтганса , бо людині вище було цікаво)
-
Так, але якщо гублять вантаж, то людина летить далі, а компанія займається пошуком вантажу