Українська Манітоба
-
Доброго дня! Потрібна порада тих хто розбирається в комп'ютерах, вірніше у програмному забезпеченні до них. Придбали тут ноутбук, з Windows 11, пробний термін на Microsoft 365 вичерпався. Мені потрібні програми офіс , користуєшся не часто , кілька разів в місяць, підправити резюме і таке інше. Чи потрібно купувати за 100$ Microsoft 365, , чи є якісь інші дешевші варіанти? В Гугл видає пакети офіс ~20 - 30 $ ,що воно таке ? Це є офіційні версії? Якщо хтось у цьому розбирається допоможіть зрозуміти будь ласка. Можливо є якісь українські чати форуми де про таке почитати , киньте лінк 🙏
-
Запечені курячі крильця з медом, ібмирем та соєвим соусом👍. Інгредієнти досить прості, а виходить смачно. Якщо цікаво, можу в особисті повідомлення скинути перевірений рецепт
-
В одній з груп в Телеграмі хлопчина надіслав. Я зразу і зареєструвалась. Вчора вечором близько 8-9
-
Ми вчора записалися)
-
А яку причину каже імміграційний офіцер? Він же не може просто відмовити, полюбому називає причину
-
Є питання, чи є по місту магазини де можна купити вживане чоловіче робоче взуття. Знаємо де нове купляти, але може є якісь thrift stores де робу можна купити?
-
Так, виключно суперстор та Волмарт. Якщо чесно, то я в co-op один раз тарився,всі ті магазини десь дальше від моєї локації. До речі, я десь два роки тому залишив заявку на мембершип, ще яких $10 вроді заплатив, а мені так нічого і не прийшло 😞. До сьогодні я на co-op хіба тільки заправляюся чи автомийки. Якщо риба там добра, то буду купляти 😁