Українська Манітоба
-
Щось середнє між Вінні і Торонто, принаймі з нашого досвіду проживання там. Є гарна частина старого міста, є класичний downtown з хмарочосами. Класне розташування, багато роботи в уряді, достатньо чисте місто. Загалом, позитивні враження.
-
Якщо в Оттаві буде гарна праця и багато грошей, то буде норм, якщо грошей буде мало, усюди буде погано, все тільки к грошам сводится
-
Не більшість, але багато. Дійсно, з французькою буде набагато легше жити, бо одразу зʼявляється багато можливостей для самореалізації, проте знаємо багато канадців, які французькою ні в зуб ногою і прекрасно собі живуть в Оттаві.
-
Ні, 2 місяці всього лиш але мені здається, що цього достатньо, щоб відчути вайб міста.
-
Дякую, дуже цікаво. А ви довго там жили?
-
Ну то зрозуміло, але ж і саме місто грає велику роль.
-
Ну, вимагають то вони всі французьку, а по факту, якщо ви класний спеціаліст, то на це закривають очі, а в гіршому випадку вам організують курси за рахунок компанії 😂
-
Думаю що так) особливо якщо встигли поїздити по місту.
-
Мені Оттава в першу чергу цікава тим, що там багато архітектури прикольної і гарні парки. Франкомовні провінції, чув, ще краще в цьому плані, але я не франкомовний)
-
До речі, а що там по громадському транспорту? Теж автобуси по 40 хвилин чекати?
-
Ну, відносно, багато людей з Квебеку приїжджають на шопінг в Оттаву або на роботу, тому тут палка в двох кінцях .
-
Формально Gatineau - це вже Квебек, не плутайте людей 😂
-
Це столиця держави, в якій дві офіційні мови, як ви думаєте? 😅
-
Боюся навіть запитувати, в якому плані там ця «гра» 😅