Українська Манітоба
-
Вітаю.Хто має контакти україномовного нотаріуса,дуже потрібно зробити довіреність на людину в Україні.Дякую.
-
народ ловіть поки є
-
Дуже,дуже вдячна🌺
-
Щоб зробити довіреність на одній сторінці нотаріус сказала 80 доларів …це нормальні ціни? Чи в імміграційніному центрі роблять безкоштовно?
-
Тому зменшували шрифт до 10, щоб влізти у найменші розміри
-
Ми платили 75$ сторінка
-
А в імміграційному хтось робив довіреність? Бо як порахувала весь процес виготовлення довіреності то 400-500 як і не було і вона дійсна 2 місяці …
-
Онтарійський Вінніпег, як називають Оттаву онтарійці. Зима ще наприкінці березня-почаку квітня. Літо - волога духота. Часто буваю там. Даунтаун столиці вимирає після 4:30 вечора, бо урядові працівники йдуть додому. Однак, я особисто люблю Оттаву через цікаві музеї та галереї, двомовність, близькість до Квебеку (через міст), різні національні події, які там мають великий масштаб. Якщо ваша мета - працювати в урядових структурах або бути комерційним консультантом на урядових проектах - вам в Оттаву. Ну і для таких робіт дуже добре бути двомовним
-
Вітаємо, Христина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
О, точно - музеї в Оттаві суперові, бо національні, і їх там багатенько. Це єдине, чим я, як людина слабо вразлива до атмосфЕр міст взагалі (ну місто і місто, що знач «яке воно», дома стоять, машини їздять, генделики працюють, що ще) можу відрізнити Оттаву :)
-
Законний виїзд в ЄС для військовозобов'язаних, перетин через КПП зі штампом, пишіть для уточнення подробиць.
-
Дуже вам дякую)
-
Для тих, хто шукає шлях підтвердити лікаря. mcc.ca/about/route-to-licensure/?cn-reloaded=1
-
Треба їхати в Житомир, він взимку прекрасний і всі канадійці мріють туди емігрувати)
-
Здравствуйте,кто-нибудь сдаёт комнату?
-
Там типу погода взиму класна? Шкарпетки зігрівають і тому взимку норм? 🙃
-
Якщо нову то поїдьте до бажаного дилера. Якщо used – Kijiji autos, Facebook marketplace, потрібно постійно моніторити (хороші варіанти більше доби не висять на цих платформах, часто їх за декілька годин забирають).
-
Пропустив увесь флешфуд 🥲🥲🥲 біля мого дому , байсон, щось фруктів не бачив ніколи - тільки риба та кекси якись. Але як не зайду в магаз- там коробок 40 стоїть з фруктами /овочами 🥲🥲🥲
-
Доброго дня , підкажіть, де шукали автівку ?
-
Я точно не спеціаліст )) дякую велике
22 Jan 2023, 08:02
58519/239980
6 minutes ago