Українська Манітоба
-
Якщо нову то поїдьте до бажаного дилера. Якщо used – Kijiji autos, Facebook marketplace, потрібно постійно моніторити (хороші варіанти більше доби не висять на цих платформах, часто їх за декілька годин забирають).
-
Пропустив увесь флешфуд 🥲🥲🥲 біля мого дому , байсон, щось фруктів не бачив ніколи - тільки риба та кекси якись. Але як не зайду в магаз- там коробок 40 стоїть з фруктами /овочами 🥲🥲🥲
-
Доброго дня , підкажіть, де шукали автівку ?
-
Я точно не спеціаліст )) дякую велике
-
Я шукав на Birchwood i Crownauto бу авто. Всі машини з карфаксами і з поясненням щодо стану , ремонту і тд. Якщо ви не спеціаліст в авто шукайте на їх вебсайтах. Гарні авто розкупають швидко
-
Велике дякую ))))
-
Наче офіційних дилерів тут декілька і вони всі нормальні. Я особисто вживаний автомобіль купував у власника.
-
Мається на увазі dealership (автосалон) 😊 Якщо нову машину бажаєте - просто їдете в автосалон бажаної марки машини. Якщо вживану то вони продаються і на kijiji, marketplace, autotrader так само як і в автосалонах.
-
Victoria хоче кікнути @Dolorianin_ya з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
А де знайти дилера нормального ?Дякую
-
Хтось зтикався з подібною ситуацією і що порадите зробити?
-
Дзвонив на гарячу лінію, там типічне " sorry, I don't know"
-
Підкажіть будь-ласка! Зробив tax file ще в березні і з тих пір нічого не повернули. Мало того - не можу зареєструватись на CRA через свій SIN - видає помилку err.210
-
Любий ділер типу McNaught, Gauthier, Birchwood, Eastern Chrysler і тд будуть нормальні
-
Круті локації, не був але гарні. А шо там, букати завчасно треба чи ні?
-
У Pump house - так, дві інші ні, там більш розслаблена атмосфера;-)
-
Ярмарок у Трансконі facebook.com/events/s/transcona-biz-community-market/627166395726872/
-
Ви ще скажіть, що на мейн стріт🤣🤣
-
Може це циганський барон, щоб до роботи ближче було.
22 Jan 2023, 08:02
58535/239993
9 minutes ago