Українська Манітоба
-
Тут все легко довести, достатньо показати доказ резервації і на тому все дуже просто вирішується…
-
Їх війна не навчила, то ж Канада методом «вивели з парку» точно не навчить
-
Агресія на російськомовних українців за мову? В Канаді за це теж не погладять
-
Нічого Канада «таких» екземплярів швиденько навчить;)
-
якраз неросійськомовне, а з дружнього Франика та Вінниці.
-
Пост не про мову, будь ласка. Щодо російськомовних: зараз Пласт прямо тріщить по швах від дітей, батьки яких більшість життя розмовляли російською в Україні. А дітей віддали до канадського Пласту і самі намагаються говорити українською. Тому, будь-ласка, без ненависті.
-
Добрий! В бібліотеці (міленіум лайбрарі). Треба мати із собою копійки (25 центів один аркуш), там автомат приймає гроші, лише 25 центів.
-
ну то давайте цьомати в сраку тих дебілів рузкагаварящіх які приїхали в Канаду по CUAET. Какая ж разніца, правда? Я коли чую чю срану мову на вулиці то мене аж нудить....
-
Блін, я шось таких не міг знайти) це типу ті де немає таблички "reserved"? А якшо там немає мангалу? Свій можна?
-
Ви про тих «розумних» що за 10 років війни не змогли вивчити рідну мову - але за пів року вже щебечать шось там і по німецькій, і по польській, і по англійській ? Про них мова і зовсім не йде. Це смішні люди - «какая разніца». Москалі одним словом
-
Ті, що із номерами, то можна бронювати www.assiniboinepark.ca/uploads/public/images/maps/PicnicSiteMap.pdf
-
З дивану завжди добре видно 😁
-
Диванні знавці.
-
до чого цей комент? Навпаки, 90% прибулих намагаються стати частиною українського комюніті
-
The UPS Store (204) 504-9626 maps.app.goo.gl/CgxALnvm79UjYjEL7
-
Хай відадуть цих дітей назад батькам 😁
-
Якщо немає таблички, то так, можна сідати.
-
Я буду банити за хейтінг.
-
А 10 відцотків повертаються в Європу 😁
-
Розкажи це тим російськомовним українцям, які зараз в Україні воюють проти Росії. Але тобі з Канади видніше хтось справжній українець, а хтось ні.
22 Jan 2023, 08:02
58697/239993
8 minutes ago