Українська Манітоба
-
Скарб.
-
Fuck you learherman.
-
У мене кредитка від Cibc, яка дає 4% кешбеку на будь яких заправках
-
А російськомовні українці в цей час гинуть за Україну.
-
Так, нещодавно взяв, а що цікавить?
-
це костко чи якась інша? на костко вони пишуть кешбек 2%
-
CIBC Dividend® Visa Infinite* Card знайшла назву
-
Нє-нє, просто чорна кредитка infinity dividend чи якось так. Не привʼязана до Костко чи якогось іншого магазину
-
Тільки на днях відмінив, бо там на найближчі місяці нічого цікавого не передбачається
-
Хто питав - дьябла-4 мені якась дивна, півдня граю, а вʼїхати в систему skills tree досі остаточно не можу 😂 І вона мені нагадує дьябло-2 більше. Але увагу тримає міцно, я прям відчуваю що грати буду до ранку аххаха Рекомендую, коротше
-
Ви в PoE ще пограйте))) Здивуєтесь від skills tree, яке там
-
Так її і робили як нащадка другої. Чекаю вівтока бо зажав пару баксів)))
-
А хто тестив, шо буде якщо з Укрпошти відправити з України в Канаду посилку пару кг? Воно типу дійде взагалі до Вінніпегу до Канада пошти наприклад?
-
До дверей дійде. Так, через Канада Пост. 3-5 тижнів. Може бути пом'ятою. Тестували не раз.
-
Та наче не дивна. Система приблизно як мікс другої і третьої. Просто візуально не зручно виглядає. Я теж середню версію придбав заради раннього доступу
-
так міст це ж звідси. може навіть дешевше. Я коли звідси документи треба було відправити то федексом все робив
-
Хочу сдати у саблет квартиру у місті Вінніпег. Може кого цікавить. Пишіть у приват
-
Порадьте ,який кондиціонер купити ,бо той що є в апартаментах не допомагає
-
Користувач RomanSmirn, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач RomanSmirn, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
22 Jan 2023, 08:02
58836/231934
about a minute ago