Українська Манітоба
-
Привіт. Продається Honda Accord 2005 року. 260 тисяч пробігу. Продаю не я, продає мій друг канадець. Свіжа Safety, технічно повністю справний автомобіль, з недоліків є на задніх крилах трішки ржавчини, зовсім не критично. Ціна 5200 без торгу. Мій номер телефона 778 239 6138 Пишіть або телефонуйте
-
@banofbot
-
I never believe it works this way, I was very doubtful about binary trading, I decided to risk $300, now I know trading and earning is real. When i saw testimonies of people on how good he is, I was very skeptical but he proved me wrong when i made a withdrawal of $3,200 and I'm so happy now. He is super trustworthy and professional. Get up with him directly if you want him to set up your trade for you and earn massively. Click on the link below on how to reach him. 👇👇👇👇👇👇 t.me/joinchat/Z1RcQh1Eizw4NjVk
-
Здається 3-кімнатний суміжний будинок в Західній Трансконі. Площа ~ 1100 SF. Дуже гарна локація: поблизу школи, магазини, зупинка громадського транспорту. Kildonan Place та торговий центр Regent в 3 хв. на машині. - Три спальні на верхньому поверсі, с/у - Є вся необхідна побутова техніка, свіжий косметичний ремонт - Центральний кондиціонер ⁃ Обгороджене подвір'я, велика веранда - Парковка для двох авто Вдома не курять. З приводу тварин господарка готова пустити з котом. Ціна 1600$ плюс комунальні послуги. Доступний з 1 липня. Договір оренди на рік. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за адресою [email protected] (господарка спілкується англійською та знає російську мову)