Українська Манітоба
-
Процес купівлі авто в іншій провінції та реєстрація в Манітобі: Варіант 1 "Особиста купівля та переїзд до Манітоби" - ви мусите мати манітобське водійське посвідчення - їдете в іншу провінцію - купляєте авто - телефонуєте до MPI і оформляєте тимчасовий перміт, заповнивши відповідну форму та надіславши факсом документи: bill of sale, transfer of ownership, certificate of inspection з іншої провінції. - їдете до Манітоби - в Манітобі оформляєте постійну реєстрацію за страхування. Все досить просто. Варіант 2 "Привезти авто на автовозі" - обираєте авто в іншій провінції - купляєте - обираєте компанію-перевізника. З Онтаріо, наприклад, буде приблизно 1800-2400 коштувати. - авто прибуває до Манітоби - йдете до МРІ і реєструєте з онтарійським сейфті
-
Після усунення ржавщин і підкраски автомобіля, буде виставлена у диллера за 7) тепер такі реалії цін на автомобілі, а в тому що вона буде продана сумнівів 0) я виставляю машини без доробок і наведення красоти в чаті і для свої, оскільки працюю на диллері
-
Користувач English Dojo, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("У меня друг чер..") не відповідає мові правил чату.
-
Тим паче що він народився в Україні!
-
На June 25 взагалі $49 🔥
-
Спробуйте подивіться через лоу кости до Оттави а звідти до Монреаль можно доїхати автобусом чи поїздом… Flair airlines я цією авіакомпанія літала в тому році до Отави
-
Згоден, там після 260 тисяч, piston rings вже йдуть по одному місту, може знадобитися кап ремонт двигуна, не знаю чи тут таке роблять як в нас на сто, коли шаманять мертвий двигун, щоб він ще 50 тиш проїхав, якщо заміна двигуна це може ще 5к встати, тому ця хонда не коштує цій грошей