Українська Манітоба
-
Тому що китайців, індусів - мільярд. Нас в будь-якому випадку менше, набагато...
-
А від декількох китаянок чула цифру 3 - як три, так і казали ))
-
Це зрозуміло. Вже писав це не раз. Індуси, філіппінці, китайці підтримують один одного..а українець хоче обманути українця..зараз українці претендують на найгірші роботи, на які вже індуси, філіппінці йти не хочуть. Індуси своїх тянуть всюди - в охорону, таксі..де робити нічого не треба...і окупують цілі сектора, тому що вони разом...
-
Незнаю, що той громадянин Індії знає про українську ком'юніті у Канаді. Мабуть стільки ж скільки я знаю про індійську. Заява базується на дуже поверхневому погляді
-
Готовий жити з чотирма українцями в одній кімнаті?
-
Вчора зайшов зі мною індус в ліфт в під’їзді. Я його питаю - вот флор? А він мені - тирн. Ну я нажала десятий, типу - тен. А він - нот тирн. Тирн. 😂 То був - третій 🙄 Весь вечір про це думала 😆
-
Я спілкувався з громадянами Індії, так вони мені і сказали що ви українці не підтримуєте один одного як ми, і мені це було болісно чути
-
Вы жартуєте їх англійська як моя китайська))))
-
Я не хочу нікого образити але не зрозуміло чому на мій коментар такі реакції сміху, бо я справді розмовляв з hr Вінніпегу і майже всі вони з Індії
-
Якась специфічна вакансія? Чомусь мені здається ви трохи перебільшили, невже там тільки з Індії? Ви 100% впевнені, чи це образа?