Українська Манітоба
-
Користувач MRodovskiy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Гугліть: WELARC. Спочатку запис на екзамен, щоб дізнатися ваш рівень. Після екзамена запропонують вибір курсів по вашому рівню. На екзамен чекала 2,5 місяці. На курси чекаю вже майже місяць з моменту сдачі екзамену і скільки ще чекати невідомо. Но то норм, багато людей, а все це діло безкоштовне. Вони в центрі міста знаходяться, біля Манітоба старт.
-
Користувач MRodovskiy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Так
-
Країна яка видала візу, я писала Великобританію - Лондон
-
Не знаю 🤷♀️, ми зробили так і успішно прилетіли, додатково питань не було
-
Всім привіт ! Запрошую на індивідуальні онлайн-уроки англійської мови) практичний підхід, ефективні, легкі і позитивні уроки ) Навчальна програма розробляється індивідуально для кожного учня , в залежності від рівня знань, інтересів та мети вивчення мови. Моє завдання - аби вам будо цікаво ! На уроках ми: - обговорюємо актуальні теми - знайомимось з масою корисної інформації - граємо, проходимо квести, вирішуємо різноманітні завдання - знайомимось із граматикою і лексикою, вчимось і тренуємось вірно її застосовувати - читаємо тексти, книжки та дивимось відеоролики і фільми в оригіналі - багато спілкуємось, вчимось виражати думки вірно й гармонічно, вести розмову й вільно спілкуватись на будь які теми) Викладання зручною для вас мовою ) Пробне заняття - безкоштовно!)
-
-
Вітаємо, Руслан! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)