Українська Манітоба
-
Гугліть: WELARC. Спочатку запис на екзамен, щоб дізнатися ваш рівень. Після екзамена запропонують вибір курсів по вашому рівню. На екзамен чекала 2,5 місяці. На курси чекаю вже майже місяць з моменту сдачі екзамену і скільки ще чекати невідомо. Но то норм, багато людей, а все це діло безкоштовне. Вони в центрі міста знаходяться, біля Манітоба старт.
-
Користувач MRodovskiy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Так
-
Країна яка видала візу, я писала Великобританію - Лондон
-
Не знаю 🤷♀️, ми зробили так і успішно прилетіли, додатково питань не було
-
Всім привіт ! Запрошую на індивідуальні онлайн-уроки англійської мови) практичний підхід, ефективні, легкі і позитивні уроки ) Навчальна програма розробляється індивідуально для кожного учня , в залежності від рівня знань, інтересів та мети вивчення мови. Моє завдання - аби вам будо цікаво ! На уроках ми: - обговорюємо актуальні теми - знайомимось з масою корисної інформації - граємо, проходимо квести, вирішуємо різноманітні завдання - знайомимось із граматикою і лексикою, вчимось і тренуємось вірно її застосовувати - читаємо тексти, книжки та дивимось відеоролики і фільми в оригіналі - багато спілкуємось, вчимось виражати думки вірно й гармонічно, вести розмову й вільно спілкуватись на будь які теми) Викладання зручною для вас мовою ) Пробне заняття - безкоштовно!)
-
Користувач MRodovskiy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Вітаємо, Руслан! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Urgent sale in connection with the move! 2011 dodge grand caravan Fresh safety everything works on the car as it should. Fully loaded Pack up and leave Cruise control Security system, anti-theft V6 cylinders 7-seater Remote door locks with electric drive without a key bluetooth, additional audio input Steering wheel with power steering, inclined and telescopic, as well as with audio system and cruise - control Black roof rails 1 remote key are available Air conditioning and heater Private sale Clean title SAFE